Uusi vuosi ja uudet kujeet. Otin myös blogin käyttöön, jos saisi tänne useammin päiviteltyä kuulumisia. Mitä me ollaankaan tänä vuonna jo saatu aikaan.

Uusi vuosi toi tullessaan mukanaan pikku pakkasen, mutta sehän ei ole meitä haitannut vaan paljon ollaan päivittäin lenkkeilty. Tänään pääsimme myös pitkästä aikaa osallistumaan shelttilenkille. Mukavaa oli. Ensi sunnuntaina pitäisi myös päästä, mutta seuraavat sunnuntait onkin jo kisoja.

Agility on ollut treenitauolla, mutta tokoa ollaan jotain pientä melkein päivittäin otettu. Uuden vuoden päivänä käytiin Peten kanssa haukkiksella treenaamassa. Eka ulkotreeneiksi, ne meni ihan kivasti. Seisominen, ruutu ja luoksetulo olivat hyviä.Tunnariin ei vain maltti Nerolla riittänyt. Myös voittaja luokan kaukoissa istu-seiso vaihdossa oli ongelmia paikalla pysymisen kanssa. Muuten kaukot menee lyhyeltä matkalta jo ihan kivasti. Paljon pitää vielä kuitenkin asennonvaihtoja eri matkalta treenata. Perjantaina otettiin sitten lenkin jälkeen liikkeestä seisomista pari kertaa, joka sujui hienosti. Etupihalla pidettiin myös tunnari sulkeiset, molemmille pojille. Hieman paremmin oli nyt malttia kepeille menossa. Nero otti joka kerta oman suuhun, puotti sen ja koski toiseen, mutta toi oman. Pitää siis ottaa usealla kapulalla että saa malttia myös tuohon nosteluun. Rico puolestaa teki pari oikein hienoa tunnaria. Nyt sitten pitää järjestää sahaustalkoot, jotta uusia keppejä saadaan lisää ja päästään taas treenaamaan. Tunnarissa Nero on alkanut myös pureskeleen kapulaa, tämä pitää saada heti kitkettyä pois. Eilen illalla oli sitten metallinoudon vuoro. Ja kyllä se on vaikeaa. Nero sentää muutaman kerran jo toi kapulan metrin päästä. Rico puolestaa piippaa kapulan luona ja katsoo anovasti etteihän tähän vain tarvitse koskea. Rico saikin sitten vain pitää kapulaa suussa ja tästä palkan. Toivottavasti tästä ei tule myös Nerolle ihno liike, jota ei voi suorittaa. Eli aika paljon ollaan jaksettu tokoa treenata. Tosin päivittäin aikaa ei olla paljon käytetty.

Kaksi päivää on lomaa vielä jäljellä, jonka ajattelin käyttää ihan löhöilyn ja lenkkeilyn merkeissä. Toki jotain pientä tokoilua otetaan. Ainakin peruuttamista täytyy Neron kanssa opetella, se tuottaa tällähetkellä päänvaivaa ja paljon. Keskiviikkona alkaa sitten arki ja kiiree, onneksi siihen on vielä aikaa ; ) Torstaina loppuu puolestaa agitauko kun treenit alkaa.