Tähän viikkoon mahtuu jälleen paljon. Bobby oli viikonlopusta asti taas huonossa kunnossa. Keskiviikkona käytin sitten vaaria lääkärissä. Nestettä oli kertynyt keuhkoihin hieman ja sivuääni sydämmessä oli taas astetta pahempi. Toivoa ei kuitenkaan ole menetetty vaan uutta lääkettä vielä kokeillaan. Nyt vaari onkin ollut hieman pirteämpänä.

Mitä sitten muuta tälle viikolle on mahtunut töiden lisäksi. Toko on ollut ihan täysin tauolla. En yksinkertaisesti ole jaksanut moista harjoitella. Agia ollaan molepien kanssa reenattu. Nero reenasi tiistaina ja torstaina, Rico puolestaa keskiviikkona Minnalla. Molempien reenit meni jokseenkin hyvin. Nerolla oli hieman liikaa virtaa eka ratapätkillä, mutta loppu reenit sujui molempina päivinä hyvin. Rico puolestaan pelasi hyvin. Hypyt oli ilmavia eikä rimat kolissu. Itsellä vain ohjaus oli ajoittain hukassa.

Tänään käytin molemmat pojat Matilla käsittelyssä. Nerolta ei jumeja löytynyt. Ricolta löytyi kaularangasta ja viimeisistä selkänikamista. Nyt kun nekin on poistettu on hyvä lähteä kisaamaan.

Mukavaa pitkästä aikaa päästä kisoihin, saattaahan se hieman jännittää huomen aamulla. Kummempia tulostavoitteita ei viikonlopuksi ole asetettu. Neron kanssa tavoitteena on tehdä hyviä ratoja ja Ricolle tietysti tuplis tavoitteena (toki saattaa jäädä vain haaveeksi). Kisa viikonloppu tulee kyllä tosi tarpeeseen. Työt saa kokonaan unohtaa ja heittäytyä "vapaalle".

Kisarapotti tulee sitten myöhemmin.