Vienosäätöä vaatii meidän toko. Tämän päivän koe meni hyvin,vaikka tulos olikin vain 140 pistettä ja II-tulos.

Liikkuroin ennen koetta evl:n ja voittajan. Enemmän minulla oli paniikki liikkurointiin kuin itse kokeeseen. Liikkurointi meni hyvin enkä töpeksinyt ollenkaan Nauru Kolmen tunnin liikkuroinnin jälkeen ei ollut tietoakaan jännityksestä. Ennen omaa luokkaa kävin Neron kanssa pihalla heittelemässä lelua, että suurin virta lähtisi pois. Nero kun oli ollut koko päivän häkissä odottelemassa vuoroaan. Odottelu ei kyllä vaikuttanut meidän suoritukseen.

Paikallaolo piti lopettaa ennen kuin pääsimme edes piiloon asti. Yksi koira nousi heti ylös ja meni häiriköimään muita. Nero ja vierustoveri olivat hienosti paikallaan vaikka muut lähti. Uusintayritys onnistui myös hyvin. Pisteitä saatiin 9, loppu perusasento jäi vajaaksi mistä piste vähennys tuli. Seuraaminen 9, hieman irtosi ajoittain seuraamispaikasta. Maahanmeno 8. Loistava liike muuten, mutta loppu perusasentoon täytyi antaa toinen käsky. Luoksetulo 7,5 pysähdys meni pitkäksi. Seisominen 9,5 (jee tämä onnistui). Nouto 8, sivulle siirtyessä puri kapulaa. Kaukot 0. Voihan perk....Huuto Kaukojen asennonvaihtojen kanssa ei ole ongelmaa ollut niin nyt ei noussut istumaan. Pitihän se arvata et joku uusi ongelma tulee. Hyppy 6, tuli sivulle ennen käskyä.

Ennen seuraavaa koetta en kyllä panikoi kaukojen kanssa. Tiedän että Nero ne osaa. Se mitä on ehdottomasti reenattava on loppu perusasennot maasta noustaessa. Toki luoksentulon pysähdystä pitää kans hioa. Seuraava koe onki helmikuun lopussa, joten ei passaa unohtaa reenata näitä asioita Kieli ulkona