Pojilla oli todella tylsä aamupäivä. Nerolta vietiin petivaatteet heti aamusta ulos ihan kesken herran uniena ja Rico ajettii pois työhuoneen sohvalta nukkumasta. Miksi? No tietysti sen vuoksi, että siivosin. Mielenosoitukseksi Rico meni oven eteen nukkumaan ja Nero puolestaa tuolin taakse. Aina imurin lähestyttyä pojat mulkoilivat vain minua.

Yhdentoista jälkeen sitten riemu repesi, kun aloin pukemaan ulkovaatteita päälle. Kumpikaan pojista ei ollut pysyä nahoissaan. Hyvä että sain kengät jalkaan, kun kummatkin hyppivät innolla minua vasten. Auton kääntyessä haukkiksen tielle takakonttista alkoi kuulumaan malttamaton vinkuminen. Vuorossa oli shelttilenkki. Ilma oli mitä parhain. Pakkasta vain pari astetta, aurinko paistoi eikä pahemmin tuullut. Paljon oli taas lenkkeilijöitä saapunut. Perinteinen metsälenkki kierrettiin koirien juostessa metsässä.

 

Lenkin jälkeen koirat juoksivat vielä haukkiksen kentällä.Mukana oli jälleen myös uusia tuttavuuksia ja pentuja. Tässä kuva uusimmasta pennusta.

Pari tuntinen vierähti haukkiksella. Kotia päästyä poikien tassut piti huuhdella, koska yllättävän paljon oli lunta kertynyt paakuiksi tassuihin. Nyt molemmat ovat väsyneitä ja tyytyväisiä. Rico nukkuu omalla paikalla sohvalla ja Nero on hautautunut sänkyyn tyynyjen väliin. Kyllä elämä on taas ihanaa!