Haaparannan kisareissu on nyt takana. Ihan tavoitteeseen ei päästy ja karvaita pettymisiä sai kokea, mutta oikein mukava reissu oli. Kisapaikalla sai nauraa välillä niin, että vatsalihaksiin koski. Mutta miten itse kisat meidän osalta menikään?

Aloitetaan Ricosta. Lauantain hypäriltä tuli hylky. Rico meni putkesta kepeille eikä hypylle. Kepit oli suoraan putkesta tultaessa edessä enkä käskyttänyt tarpeeksi tiukasti kääntymään niin Rico ehti kepeille. Muuten rata oli oikein hyvä. Lauantain agirata oli sanoisinko loistava. Per....leen ruotsalais tuomari antoi puomin alastulosta kontaktivirheen vaikka molemmat etutassut oli kontaktilla. Ja kyllä minua tympäsi. Tulos olisi ollut nolla, jolla olisi irronnut ruotsin agivalion arvo Huuto Muutenkin ko tuomarin tuomarointi oli jokseenkin erikoista aikaajoin. Varsinkin kieltoja ja kontaktivirheitä antoi miten sattuun. Neron lauantain hypäri oli hyvä. Kepeille onnistuin jälleen kerran ohjaamaan kakkosväliin, muuten puhdas rata. Agiradalla puomilta mentiin hypyn kautta putkeen. Ja niinhän siinä kävi, että vaikka kuinka käskytin livahti Nero väärään päähän. Tämä ei hirveesti harmittanut kun tiesin et kohta on täysin herran hallussa Nauru

Sunnuntaina Nero aloitti. Hypäri oli ensimmäisenä. Takahypylle tehty valssi myöhästyi hiukan enkä ehtinyt työntämään Neroa hypylle vaan poju pamautti seuraavalle esteelle. Hylyn jälkeen lanka katkesikin kunnolla ja loppuviimein radata tuli useampi hylky. Agirata kaatui meidän osalta jälleen putkeen. Puomin alla oli putki heti alussa, jonka ohi sain Neron kahdesti jo vietyä oikealle esteelle, mutta puomille kun piti mennä niin enää en onnistunut vetämään vaan Nero sujahti putkeen. Taas loppu rata oli hyvä.  Ricolle hypäriltä 10 vp. Yhden hypyn hyppäsi todella huonosta kulmasta ja lösähti suoraan riman päälle toinen virhe tuli kun minun liike loppui takavinnissä ja kielto paukahti. Agirata oli taas hyvä. Totta kait onnistui agiradallakin jähmettymään paikalle ja kielto tuli taas hypylle.

Sertit jäi meidän osalta saamatta. Onneksi Jukka ja Macy edes saivat yhden plakkariin niin ei tarvinnut ilman sertiä kotiin ajella. Rico toimi todella hyvin kisoissa, joten ihan vielä en sano ettemme kisaa ruotsin puolella enään.