Kyllä tokokokeen järjestäminen voi olla vaikeaa. Olen ollut mukana viimeiset viisi/kuusi vuotta järjestämässä kokeita, niin vastaavana koetoimitsijana kuin liikkurinakin eikä koskaan ole ollut näin vaikeaa. Luulin et homma on helppoa kun sen osaa/tietää mitä tekee, mutta toisin on. Tuntuu ettei edes viime kesän sm-kokeen järjestäminen ollut näin vaikeaa (toki vastaavana toimitsijana en ollut vaikka mukana olinkin). Tuntuu ettei mitään osaata tehdä oikein... Kauhistuttaa huominen koe jo valmiiksi Jalka suussa. Onneksi järjestely apuna (sihteeri ja toinen liikkuri) on myös kokeneita ihmisiä..sekä kisaajat osittain tuttuja, jotka ehkä tietävät mitä tulee tehdä. Anteeksi jo etukäteen kisaajaparat jos tunaroin, paineet on aika kovat eikä olo ole yhtään luottavainen, joten mitä vain voi tapahtua Nolostunut. Palkinnot on nyt "pakattu" valmiiksi, sirunlukija ja pohjakassa laskettu,uusien sääntöjen luku hieman kesken... Voin vain sanoa et Henna olet velkaa todella ISON palveluksen kun hoidan tämän kokeen! Seuraavaa koetta saakin sitten odotella missä toimisin vastaavana tms, ehkä parin vuoden kuluttua.

Kokeen jälkeen onneksi pääsee välittömästi tuulettumaan ja tyhjentämään ajatukset. Menen pitkästä aikaan Kärppä peliin Hymy ,kun sain töistä liput. Seuraksi lähtee Kirsi ja Jukka.

Nyt pitää ottaa vastaan Katjan jo viime viikolla laittama haaste sekä Kirsin tänään laittama haaste. Tässä meidän neljäs kansio ja neljäs kuva. Rico pyytää voisko kuvaaja kuvata myöhemmin...

Haasteen heitämme Katille, Hennalle, Tiinalle (ja Carolle tornioon) ja Katja L.

Niiskusta tuli tänään hienoja kuvia spostiin, niitä voi käydä ihailemassa neidin blogissa ;) Neidistä ei voi sanoa muuta kuin et Niisku on aivan huippi flikka!!