Olen ollut laiska enkä ole saanut aikaiseksi päivitettyä blogia aikoihin, elossa kuitenkin ollaan...vaikka työviikon jälkeen siltä ei eilen tuntunut. Reenit on jäänyt viime viikkoin vähiin, ensi viikolla treenit taas jatkuu. Toinen vapaa viikonloppu peräkkäin. Viime lauantaina "paransimme" tyttöjen kanssa maailmaa viettämällä akkojen illan. Kiitoksi vain mukavasta illasta.

Tänään kävimme Vuokon, Lillin ja Nekun kanssa makkaanpaistolenkillä. Reilut kaksi tuntia lenkkiin hurahti ihan itsestään. Kyllä oli mukavaa. Haukkikselta lähdettiin "uusia" polkuja pitkin kulkemaan puolen päivän aikaan. Reppuun oli pakattuna tarvittavat puut, makkarat ym. Ilma oli mitä parhain. Välillä pysähdyttiin kuvaamaan ja leikityttämään koiria.

Nero ja Lilli ojan penkan päällä odottamassa lumipalloja

Matka jatkuin lyhyen irtioton jälkeen kohti nuotiopaikkaa. Lenkkipolut valittiin pitemmän kautta, että oikein ruokahalu kasvaisi. Nuotion sytytysapureita oli Vuokolla reilusti...

Rico oli jo tässä vaiheessa ihan varma että makkaraa on jossain ; ) Tuli saatiin syttymään, kun innokkaat apurit oli saatu edestä pois.

Hiillosta odotellessa oli aikaa leikityttää taas koiria. Ihmeellisesti virtaa riitti vaikka melkein tunti olitiin jo lenkkeilty. Nekku vartioi reppua tarkasti ja kävi omia umpihanki lenkkejä. Rico puolestaa leikki kepeillä mitä ympäristöstä löytyi. Nero ja Lilli on molemmat ihan hulluna umpihangessa hyppimään lumipallojen perässä, joten heille Vuokko nakkeli palloja...Kumpi saa seuraavan?

Törmäyshän tässä tuli. Se ei menoa haitannut vaan lisää piti heitellä. Lilli ottamassa koppia

ja Neron taidon näyte

Pallottelun jälkeen paistettiin makkarat. Myös koirat saivat omansa ; ) Takaisin haukkikselle kierrettiin jälleen hieman pitemmän kautta. Mukava lenkkin takana, kyllä nyt uni maistuu koirille. Kiitoksia Vuokolle ja tytöille seurasta. Pitää ottaa uusiksi joskus!

Huomenna on tarkoitus osallistua shelttilenkille. Iltapäivällä Kirsi tulee hieromaan molemmat pojat, joten luksusta on pojille luvassa huomenna.