Tänään pyörähdimme pitkästä aikaan näyttelykehässä Kajaanissa. Matkaseuraksi saimme Vuokon ja Lillin sekä lisäksi Macyn.

Näyttelypaikalle menimme aivan liian aikaisin. Kehä oli myöhässä melkein puolitoista tuntia, joten kiirettä ei ollut. Aika meinasikin käydä pitkäksi vuoroa odotellessa, onneksi paikalla oli paljon tuttuja joiden kanssa kerrankin oli aikaa juoruiluun. Myyntikojusta ei mukaan tarttunut muuta kuin kenkäluita koirille.

Nero sai avoimesta luokasta eh:n ja oli neljäs luokassaan. Nero esiintyi hyvin, ainoastaan liikkeelle lähdössä nosti hieman enemmän häntää. Tuomari ei kuitenkaan tarpeeksi tykännyt, että olisi serti napsahtanut. Tosin sitä en edes odottanut... Arvostelu oli aika lattea. Etuosa kaipasi parannusta jne, yllättävintä oli ettei tuomari tykännyt ilmeestä (tämä kommentti oli uusi).Soopelit oli jälleen paras väri. Muutama trikki sai kyllä eri:n mutta seuraavassa kehässä ne käteltiinkin sitten ensimmäisenä ulos. Eli ei voi sanoa että laadussa oli vikaa vaan myös värissä.

Seuraavana autokunnasta oli Vuokon ja Lilli vuoro. Myös Lilli sai eh:n ja oli luokassaan kolmas.

Macy oli ensimmäistä kertaa minun mukana näyttelyssä. Veteraaniluokassa rouva esiintyi hienosti eikä meillä muutenkaan matkan aikana ollut ongelmia. Vaikka ohjeeksi olin saanut, ettei tarvitse juosta niin kyllä sai pistää juoksuksi. Sen verran hienosti rouva liikkui. Myös Macy sai eh:n ja oli veteraanien neljäs.

Reissu oli mukava ja hieman vaihtelua saatiin normaaleihin kisareissuihin. Huomenna sitten palataan agilityn pariin Neron kanssa, kun käymme kirmaamassa pari starttia virpiniemessä. Neron näyttely arvostelun lisään kotisivuille.