jep tällä kertaa ei lomaa tarvinnut siirtää, talvilomasta kolme päivää takana ja pari onneksi vielä edessä! Mitä sit olemmekaan hommaileet sen jälkeen, kun hoitolaiset palasi kotiin.

Sunnuntaina Rico sai "leikkiä" ongelmakoirakouluttajaa. Katjan ja Kaitsun mäykkiksellä on ongelmia muiden koirien kohtaamisessa, joten Rico pääsi kohtaamisreeni avuksi. Voi pojat et Rico tykkäsi hommasta. Namia sai samalla tavalla kuin pentuaikaoina. Ei tarvinnut kuin kulkea remmissä ja ihmetellä mäykkiksen touhuja. Tosin mallikelpoinen kansalainen mäykkiksestä tulee kun Katja ja Kaitsu vain muistaa kiellot ja myös ne kehut. Järkevä kaveri muutenkin oli. Kentälle kun parivaljakko päästettiin irti, ymmärsi mäykkis aina kun Rico pikkasen ärähti mistä oli kysymys. Fiksu koira Hymy

Maanataina kävin heti aamulla katsomassa suloisia tehotyttöjä Kirsin luona. Hitsi et ne vain on suloisia, oisin voinut ihan hyvin laittaa povariin yhden kavereista. Seuraavana ohjelmassa oli poikien hieronta Leenalla. Rico, kuten aina, nautti käsittelystä. Vaikka agia ei olla reenattu niin muutamia jumipaikkoja pojusta löytyi. Onneksi ei pahoja. Ensi kerralla Leena tekeekin Ricolle hieman erilaisen käsittelyn. Katotaan miten siihen poju reagoi. Neron kanssa Leena sai väliin ihan kunnolla tehdä töitä. Neroa kun ei ole koskaan muualla käsitelty/hierottu kuin kotona ja silloinkin se on saanut istua. Leenan otteet oli aivan loistavat Neron kanssa. Minun ei tarvinnut kertaakaan ärähtää Nerolle vaan Leena hoiti homman. Lopuksi näytti et Nero jo hieman rentoutuikin. Ensi kerran työsarkaa saattaa olla jo hieman vähemmän. Nerolla olikin aika monessa kohtaan jumeja/tiukkoja paikkoja. Onko tuo nyt ihme kun herra on tuollainen pomppukone.

Tiistaina oli vuorossa kesärenkaitten hankkiminen ja vaihto. Nyt kelpaa taas ajella, eikä tarvitse sakkoja pelätä. Siis ainakaan renkaiden vuoksi Silmänisku.  Harmikseni viime viikolla alkanut hammassärky ei loppunut joten pakko oli mennä lääkäriin. Voi että minä niin inhoan koko paikkaa, vapaehtoisesti en sinne mene.  Syy onneksi löytyi ja hoito päästiin aloittamaan. Tosin kipu ei vielä tänä aamunakaan ollut pois. Eilen illalla nousi myös kuume, joten taas oli liskojen yö edessä. Koko tämän päivä olo on ollut huono joten sängyn pohjaa on tullut kulutettua tämä päivä. Onneksi nyt olo ainakin toistaiseksi tuntuu taas normaalilta. Toivottavasti buranaa ei tarvitse enään leivän korvikkeena syödä.

Eilen illalla oli shelttien järjestämä muotokuvakuvaus kurssin teoriaosuus Sarin luona. Sarilla oli suloinen 8 vk ikäinen belgin pentu, jolla oli todella terävät hampaat. Kurssilta kotia ajellessa sai todeta et ehkä olisi saanut tutustua valokuvaukseen ja käsitteisiin sekä kameran käyttöohjeisiin kunnolla ennen kurssia. Aika paljon meni meikäläiseltä yli hilseen....Vaikka Sari kyllä kertoi "rautalangasta" vääntäen niin se ei paljon auttanut minun kohdalla. Minä kun tunnetusti käytän automaattiasetuksia enkä koskaan ole käyttöohjeita lukenut. Voipi olla et muotokuvat ei ihan käsiasetuksilla onnistu. Harmittaa, kun käytännön kuvaussessioon en pääse mukaan niin Sari ei voi kädestäpitäen näyttää et paina tuota nappia (tulisi aika tarpeeseen tämä kuvaajan kohdalla). No onneksi on tulossa vielä liikekuvaus kurssi, katotaan joudunko sen jälkeen uusimaan kummatkin kurssit vai joko osaan edes jokin asetuksen kamerasta muuttaa.

Huomenna pääsen nauttimaan aamupäivällä kasvohoitoon ja illalla käydään Neron kanssa vielä viimeistely reenit ennen kisoja.  Huomenna olisi tarkoitus korkata grillauskausi uudella grillillä. Onneksi Pete hoitaa grillauksen niin pääsen reenejen jälkeen suoraan ruokapöytään. Nam...Perjantaina täytyy sit aamulla aikaisin pakata auto ja ajella seinäjoelle kisoihin.