Äitienpäivä vietettiin agilityn merkeissä tällä kertaa aurinkoisessa Pietarsaaressa. Jukka tuli tyttöjen kanssa hakemaan meidät aamulla kello kuusi. Pietarsaaressa oli edessä molemmilla pojilla kolme starttia eli yhteenä 12. Vaikka jaloissa tuntuukin raskas kisapäivä on kasvoilla iso hymy, saatiin tuplanollat. Tosin tuplisten tekijä ei ollut Rico vaan NERO! Voitteko kuvitella, Neron kanssa tuplat. Haaveenahan ne tietysti on ollut, mutta en olisi uskonut että ne saadaan. Nyt kasvoi nälkä sm-kisoja ajatelle, enää puuttuu vain yksi nolla niin kisaoikeus ollaan lunastettu Silmänisku Toki onhan Nero toiminut hyvin viime aikoina, mutta ennen vapun kisoja en edes uskaltanut kuvitella, että vaadittavat nollat voisimme saada kasaan. Kaikki kolme starttia oli suht hyviä. Hylky rata oli hylkyyn asti loistavaa, eikä kauheita kaarroksia edes tehty. Takaleikkaus ajoi Neron kääntymään ihan väärään suuntaan ja Nero hyppäsi takaisi edellisen hypyn. Tämän jälkeen nauha katkesi ihan kokonaan ja kävelimme pois radalta. Hypäri oli jälleen täynnä työtä. Muuria ennen Nero teki kuperkeikan ja yhden hypyn pyöritin pitempää kautta, koska en yksin kertaisesti ehtinyt muuten ohjaamaan. Muuten ei ihan kauheita kaarroksia tällä radalla tullut. Nolla napsahti ja sija 2. Jukka vei Macyn kanssa voiton ja Nellin kanssa oli kolmas. Hyvä me Hymy Viimeinen rata oli taas agirata. Radan alussa vauhti nousi kovaksi, mutta hyvin Nero haki esteitä. Kepeillä sain hieman rauhoitettua, mutta sitten taas painettiin vauhdilla. Tällä radalla kaarroksia tuli ja paljon, mutta paketti pysyi kasassa. Tuplanollat oli siis todellista Nauru

Ricon ratoja ei voi kehua. Tosin itseään saa katsoa suurimmaksi osaksi peiliin. Tosi huonoa ohjaamista. Tänään Rico kärsi kunnolla lähtöpaikasta. Nero lähti nimittäin joka radalle toiseksi viimeisenä ja Rico medeissä seittemäntenä. Kunnolla en ehtinyt edes rataantutustumisessa (oli yhtäaikaa mineillä ja medeillä) miettimään miten Ricoa ohjaan vaan lopullinen suunnitelma piti tehdä vasta Neron starttien jälkeen. Tuloksena Ricolle 2*hyl sekä viimeiseltä radalta 18 ja risat. Ratoja ei valitettavasti saatu nauhalle, kun starttasimme Jukan kanssa niin lähekkäin ettei kuvaamaan ehtinyt.

Ensi viikonloppuna starttaamme vielä rovaniemellä ja sitten omissa kisoissa. Kahdet kisat aikaa saada molemmille nollat kasaan. Toivottavasti onnistumme.