...vihdoinkin! Yleensä kesän ensimmäinen uintiretki on tehty viimeistään sm-kisojen aikaan, mutta nyt se ei onnistunut.

Vapaat viikonloput jatkuvat. Juhannus vietettiin ihan kotona. Pihalla riitti hommia. Yksi kukkapenkki tuhottiin alku kesästä ja sen tilalle rakennettiin juhannuksena pationjatke. Patio valmistui juhannuksena ja siitä on tällä viikolla saanut nauttia kunnolla. Kelit on ollut mitä parhaimmat. Tosin töissä on pitänyt päivät olla, mutta iltapäivästä on päässyt nauttimaan loisto keleistä.

Tänään ollaan taas urakoitu ihan kunnolla. Aamupäivästä ohjelmassa oli ikkunoiden pesu etupihan puolelta, takapihan ikkunat saa odottaa huomiseen. Mattolaituri kutsui seuraavana. Oli aivan ihanaa päästä pitkästä aikaan pesemään mattoja laiturille Nauru .  Toisella pesukerralla oli myös pojat mukana. Vihdoin pääsi Ricolla testaamaan viime kesänä ostetut pelastusliivit. Ricolla on uimatyyli niin huono, et päätin ostaa liivit helpottaakseen uintia. Tänään poju polskikin oikealla tyylillä. Itseasiassa näytti jopa nauttivan pulikoinnista. Nero pääsi myös polskimaan vaikka ensi viikolla on näyttelyt edessä. Turkki on muutenkin niin huonossa kunnossa ettei uinti sitä enempää voinut pilata.

Meidän uintiretken aikana Pete ja Jani urakoivat patioon aidan ja nyt patio on valmis. Kyllä tuli hyvä! Illalla voisi olla vuorossa Betangue ottelu Heidin ja Janin kanssa, jos vain Pete uskaltaa haasteen ottaa vastaan.