Uuden hyppyesteen innoittamana aloitimme päivän tokoilemalla. Neron kanssa tehtiin avoimen muut liikkeet paitsi paikallaoloa. Reenattavaa kyllä on ennen koetta Jalka suussa Seuraaminen oli huono. Paikka ja kontakti pysyi vain ajoittain, istumiset ja käännökset sitä vastoin oli tosi hyviä. Molemmat jättöliikkeet oli hyviä, kuten myös luoksetulo ja kaukot. Noudossa ainoastaan loppuasento oli huono. Parin yrityksen jälkeen myös lopetus onnistui. Hypyn istuminen oli huono, siihen tarvitsi pari käskyä. Muutaman toiston jälkeen onnistui myös hyppy. Loppuun Nero otti vielä ruudun, joka oli aivan LOISTAVA, harmi vain ettei se kuulu avoimeen luokkaan Kieli ulkona Yllättävää kyllä, mutta Nerolla oli malttia odottaa aina käskyt eikä karannut edes noutokapulalle vaikka istutin sitä aika kauan. Liikkeitten välit on kokeessa pakko pitää käskyn alla. Nyt poju juoksenteli haukkuen pitkin pihaa kun liike loppui. Sitä ei taida kokeessa saada tehä.

Sitten meidän Riksupetterin vuoro. Voi sitä riemun määrää, kun Ricokin pääsi tokoilemaan. Ricon kanssa otettiin voittajan liikkeistä muut paitsi paikallaoloa, tunnaria ja metallia. Seuraaminen oli rikomaista. Paikka ja kontakti pysyi, mutta paikka oli ehkä liian löysä ja käännökset myös. Paikalla käännökset ja askeleet sitä vastoin oli aivan upeet. Teki niin tiiviisti kun vain voi. Näissä huomaa että on reenattu aina ennen agistarttia. Liikkeestä istuminen oli hyvä. Luoksetulossa maahanmeno olisi saanut olla nopeampi, mutta meni kuitenkin. Kaukot kuten ennenkin (siis vuosia sitten), liikkuu ehkä puoli mittaansa. Hyppynouto todella hyvä kuten myös ruutu. Rico oli kyllä niin innoissaan tokosta, että siitä taitaa tulla meidän harrastus eläkepäiville. Se että kisaammeko koskaan on eriasia. Paikallaolo kun on edelleen huono ja metalliin ei vieläkään kosketa Nolostunut

Ricon tyylinäyte hyppynoudosta

1247645459_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Loppu päivä meillä on sitten "huoltopäivä". Nero pääsee Leena hierottavaksi ja minä menen myös kokovartalo hierontaan Hymy Illalla käymme Kirsin ja Jukan kanssa ulkona syömässä.