Eilen kisattiin agilityn piirinmestaruudesta. Ensimmäistä kertaa olo oli aamusta asti ahdistunut. Pätkän vertaa ei olisi kiinnostanut lähteä kisaamaan, jos olisi ollut normi kisat en kyllä olisi lähtenytkään. Ajattelin et kun pääsen kisapaikalle saisin normaali kisafiiliksen päälle, ja pah. Koko päivän vain haukottelin ja olin pahalla päällä. Nero raasu sai pari kertaa liiankin tiukkoja toruja. Yksilö radoista ei jäänyt kuin pas.... maku suuhun. Syyttää ei voi kuin itseään. Neron kanssa on ihan turha lähtä puoli asenteella radalle. Molemmilta radoilta totaalisen surkeat hyllyt.

Yksilöissä Jukka ja Macy vei voiton ja Pasi ja Jere oli kolmansia. Valtavan suuret onnittelut molemmille! (luvassa varmaan tiistaina ja keskiviikkona herkkuja ) Makseissa Annika ja Fiia sijoittui toiseksi ONNEA ONNEA vain heillekin!

Rico oli päivän piristämässä ja ottamassa rapustuksia vastaan vanhemmiltani. Neron yksilöratojen jälkeen ajelin porukoille ja Rico ei välittänyt minusta juuri lainkaan. Äitini perässä kulki koko ajan. Taisi olla saanut poika päivän aikana muutakin kuin rapusutuksia. Vartin verran makoilin sohvalla ja yritin löytää kisafiilistä. Kisapaikalle ajellessa sitä vielä ei ollut kunnolla löytynyt. Lämmittely lenkillä päätin et nyt piru vie yritetään edes tehdä parhaamme, kun kyseessä on joukkue.

Joukkueradalle me lähdettiin Neron kanssa kolmantena meidän joukkueesta. Kyllä oli helppo lähteä tekemään parhaansa radalle kun Jukka oli tehnyt Macyn ja Nellin kanssa jo puhtaat nolla. Meidän rata ei kaunista katseltavaa ollut, mutta nolla me sieltä väännettiin. Ansku ja Harris meni viimeisenä ja heille hyl. Meidän joukkue kuitenkin VOITTI piirinmestaruuden!!!! Okk:n toinen joukkue oli kolmas, aivan huimaa. Siinä oli Kirsi, Eeva, Pasi ja Anna. Onnittelut myös heille!

Medien joukkueessa starttasi ekana Ansku ja Jeppe. He teki hyvän nolla radan. Rico meni toisena. Harmillisesti tuli kakkos rima alas, mutta muuten selvittiin virheittä. Juha ja Core sekä Kaisa ja Merri teki myös kelporadat. Medi joukkue sijoittui hienosti HOPEALLE!