Syksyn viimeiset agikisat on nyt takana. Kuten etukäteen arvelin ei lauantaina löytynyt kisafiilistä. Heti aamusta lähdin kisapaikalle turistiksi seuraamaan kisoja, pitkästä aikaa en talkoillut ollenkaan.  Keskiviikkona olin jo sopinut et Jarmo kokeileen Neron ohjausta, jos minulla ei ole kisaintoa. Suunnitelma sitten toteutettiin vaikkei pari ole koskaan yhdessä edes reenannut.  Alku rata parilla meni ihan ok, toki hieman Nerolla oli jarru päällä. Eka virheen jälkeen rata katksesi, eikä Nero ollut enää yhteistyöhalukas vaan etsiskeli minua . Tosi yllätyksenä tuli ettei Nero mennyt Jarmon kanssa. Se kun on aiemmin mennyt kenen kans vain, tosin on kyllä jollain tasolla tuntenut ohjaajansa. Toka radan yritin itse viedä mutta siitä ei tullut yhtään mitään, tuloksena karmiva hyl.

Tänään kisattiin hieman paremmalla fiiliksellä. Hypäriltä molemmille pojille tuli yksi kielto. Muuten molemmilla oli ihan mallikkaat radat. Kiellot tuli eri kohdissa,mutta johtui täysin ohjaajasta. Agiradalla onnistuttiin Neron kanssa (Riksu ei startannut kuin yhden radan). Rata oli jouhevaa menoa ja loppu suorallakin pysyin mukana. Agiradalta irtosi voitto (rata tulee perinteisesti kotisivuille)

Viikonlopun aikana koulutettavani onnistuivat useammalla radalla. Kyllä olin ylpeä porukasta. Keskiviikkona on tiedossa herkkuja, JEE! Myös muita hienoja ratojat tehtiin. Onnittelut kaikille tasapuolisesti!

Nyt huilataan ja keskitytään reenaamiseen. Tälle vuodelle kisataan todennäköisesti vielä muutamana viikonloppuna. Nyt on kuitenkin Nerolla ensi vuoden nollat kasassa, joten tähän on hyvä päättää syyskausi