Kiireinen viikko alkaa onneksi lähestymään loppua. Kisatauko jatkuu vielä ainakin muutaman viikon, mutta viikonlopuille on jo paljon suunnitelmia. Nimittäin pienimuotoista remonttia (toivottavasti tosiaan pienimuotoista monesti kun suunnitelmat pukkaa laajentumaan....) Tällä viikolla koirien kanssa meillä on ollut ohjelmassa pääasiassa lenkkeilyä ja lihashuoltoa. Nero kyllä on viime aikoina harrastanut vähän muutakin liikuntaa, mutta siitä lisää ehkä joskustoisten.

Tiistaina meillä kaikilla oli lihashuollon vuoro pitkästä aikaa. Minä kävin aamulla hierojalla ja pojilla hieronta oli illalla. Ricolta ei pahempia jumeja löytynyt, mikä oli hieno juttu .Nero puolestaan oli "hieman" jumissa takaosasta... eipä tullut yllätyksenä. Hieronnan takia meillä jäi tiistain reenit sitten välistä. Keskiviikkona oli sitten kuntoilun vuoro jälleen. Alku syksystä aloitin uuden "harrastuksen" mikä ei nyt ihan vielä tunnu omalta, vähän turhan rauhallista pilates minulle on, mutta sinnikkäästi meinaan kulkea (ainakin toistaiseksi) tunnilla. Täytyy kyllä myöntää, että seuraavana päivänä aina on tuntenut lihaksissa (tai ainakin luulen et ne on lihaksia) edellisen päivä reenin, joten kait siitä jotain hyötyäkin on. Takas asiaan. Keskiviikkona tosiaan päästiin kunnon metsälenkille Vuokon ja tyttöjen kanssa.  Keli oli ihanan syksyinen. Aurinko paistoi eikä edes pahemmin tuullut. Mahtavia kuvia olisi saanut, jos vain olisin muistanut kameran ottaa mukaan , mutta eihän se koskaan silloin ole mukana kun tarvitsisi . Koirat kyllä nautti lenkistä taas täysin rinnoin. On se vain niin paljon mukavampaa tehdä lenkkejä seurassa kuin yksin.

Tänään sitten reenattiin pitkästä aikaa oikein kunnolla. Aivan mahtava fiilis jäi. Ihan perusreenejä tehtiin ja muutamia mokia tuli, mutta nyt löytyi jälleen se into ja ilo agilityyn mikä oli kateissa alku syksystä. Ensi viikolla reenaillaan vain kerran, mutta sitten siirrytään halliin ja pari kertaa viikossa olisi tarkoitus reenailla. Näistä reeneistä ja tällä mielellä on hyvä jatkaa kohti hallikautta