Remontti on nyt kokonaisuutena ohi. Makuuhuone sai viikolla uuden ilmeen, kun verhot ym sain paikoilleen. Vapaa-aikaa on sitten ollut reilusti. Pari kertaa ollaan käyty Neron kanssa agiliitämässä, reenit on mennyt tuttuun tapaan.

Eilen loppui meidän tokotauko. Useampi vuosi taisi vierähtää ilman "kunnon" reenejä.  Aamupäivästä treffattiin Tarjan ja Riitan kanssa tokon merkeissä. Tarjan reenit oli vielä käynissä, kun pääsin kentälle. Hienon näköistä menoa parilla oli,ihan tuohon meillä ei tähtäin ole. Itse oli suunnitellut reeenaavani ruutua, noudon lopetusta sekä kaukojen istu-seiso vaihtoa. Tarja kuitenkin halusi nähdä meiltä myös seuraamista, joten sillä aloitettiin. Heti perusasennosta jouduimme keskustelemaan, mutta onneksi perusteluni oli niin hyvät ettei perusasentoa tarvinnut uudellee alkaa opettamaan. Sivuaskeliin ja peruuttamiiseen sain hyviä neuvoja, niitä kun ei kummemmin ole aiemmin tullut reenattua saatika mietittyä miten tekee. Ruutu oli hyvä, sen takia sen otinkin et edes jotain saadaan onnistumaan (miten niin pessimistinen asenne ennen reenejä). Noudon lopetuksessa Nero ei nyt tehnyt  loppu perusasento virhettä, joten siihen ei päästy puuttumaan. Normikapulan oikein kantamista tuli sit tehtyä, ohjaaja olisi tässä tarvinnut sähköpannan kuin ei millään muistanut ettei kapulaa saanut ottaa koiralta,hups. Tunnari tuli myös mukaan reeniin Tarjan ideasta. Hienosti Nero muisti mikä liike on ja käytti todella hyvin nenää, kun kapula piilotettiin. Tunnarissa tuli myös minulla huomautettavaa....onpa ihme. Pitää vain jatkossa muistaa pitää suu kiinni ihan loppuun asti, se on vaikeaa. Kaiken kaikkiaan antoisat reenit. Kyllä huomasi etten ole paneutunut lajiin, kun ihan tyhmiä malttamattomuus juttuja tuli minulle!

Tokokärpäsen puremana (ja myös tylsyys) kävimme heti aamupäivästä reenaamassa viereisellä kentällä. Nyt otettiin merkkiä, Nero muisti heti mistä oli kyse. Kyllä olin ylpeä!!! Innostuneena lisäsin yhden ohjatun kapulan vasemmalle. Hieman meinasi maltti olla pois, kun kapula ilmestyi eikä merkille meinannut millään pysähtyä. Onnistuneita toistoja saatiin niin yhdellä kuin kolmellakin kapulalla. Kertaakaan ei väärää tuotu vaikka oli kovasti menossa väärälle, hyvin uskoi seis käskyä ja lähti noudettavalle kapulalle. Luoksetulon maahanmenoa otettin myös pari kertaa, jotka oli hyviä. Enempää en uskaltanut ottaa ettei ala ennakoimaan. Loppuun otettiin vielä normi kapulan nostamista oikeasta kohtaa. Nyt maltoin olla ottamatta kertaakaan kapulaa Nerolta pois. Jee olen kehittynyt!

Puolenpäivän aikaa käytiin shelttilenkillä. Mukana oli kivasti taas porukkaa. Alkuviikosta pentukuumeen nousemiseen ei tehnyt hyvää kun mukana oli useita reippaita pentuja. Nyt vain yritetään kuumetta hoitaa ettei nousisi kovin

Iltapäivästä innostuimme ottamaan metallinoutoa pikaisesti. Kauhulla odotin ettei Nero enää koske kapulaan (Ricohan meillä ei todellakaan halua siihen koskea). Pelko onneksi osottautui turhaksi, kapula noudettiin ainakin lyhyeltä matkalta hienosti. Illalla vielä pari tunnarireeniä tehtiin. Eli eikö tämänkin todista että piirille kuulun! Toivottavasti tämä innostus ei nyt täysin lopahda vaan jaksetaan reenata....