kylläpä suoraan sanottuna hävettää, kun on ollut niiiin laiska päivittämään blogia. Viime päivityksen jälkeen on sattunut ja tapahtunut paljon. Otetaanpa lyhyt tiivistys....

10.2 mummin nukkui pois

Agilityn ilo on ollut ohjaajalla kadoksissa kiireen ja murheen keskellä. Vihdoin se löytyi taas pari viikkoa sitten. Neron kanssa ollaan pyritty reenaamaan edes kerran viikossa. Ihan joka viikko se ei ole toteutunut. Nyt pari viikkoa ollaan kuitenkin kirmailtu (ihan onnistuneestikin) ja hauskaa on ollut. Tällä viikolla reenattiin piiiiitkästä aikaa jopa kaksi kertaa ja molemmat meni melkein super hyvin (tiistain reenien jälkeen jopa epäiltiin ohjaajan ottaneen dopingia ;D).

Parit kisat oli helmikuussa. Okk:n kisoista ei kilpailukirjaan merkintöjä eikä muutoinkaan kummempia kommentteja. Kas:n kisat oli "hyvät". Eka radalta hyvä hyl ja toka radalta nolla sija 2. Huomenna jatketaan taas kisakautta, kisarapottia tulee sitten myöhemmin ; ) (toivottavasti)

Tällä viikolla tuli postissa vuoden ensimmäinen koirakerholainen jossa oli OKK:n vuoden koiratulokset. Nero sijoittui hienosti TOISEKSI vuoden AGILITYKOIRA kisassa  Voiton vei ansaitetusti hienosti Macy. Oikein paljon Onnea Macylle!!!

Rico on puolestaan kokenut kovia. Huomasin helmikuun alussa, että Riksun viime kesällä lohennut hammas oli harmaantunut ja suu on tulehduksen vallassa. Soitto eläinlääkäriin ja antibioottikuurille. Tulehdus, kun parani oli vuorossa hampaan poisto : ( Kyseessä oli iso poskihammas joten operaatio ei ihan helppo ollut. Onneksi poisto onnistui hyvin, eikä kummempia jälkitulehduksia tullut. Ainoa positiivinen asia tässä Riksun puolelta oli, että herra luuli saavansa enemmän ruokaa kuin normaalisti. Totuus oli ettei saanut, ruoka vain oli turvotettua

Helmi-maaliskuussa olen yrittänyt kehitellä ja sopia erilaisia koulutuksia ym kerholle. Vaikka töissä onkin kiirettä on mukava saada muuta ajateltavaa. Osa kursseista on jo hyvällä mallilla, osa vaatii vielä hieman suunnittelua...Toivottavasti mahdollisimman moni toteutuu niin saa kouluttajat ja jäsenet lisätreeniä.