Onpas taas aika vierähtänyt ihan siivillä, kun viimeksi tuli blogia päivitettyä. Kovasti on kyllä kiirettä pitänyt. Tässäpä lyhyesti katsaus mitä ollaan puuhasteltu.

Pari viikkoa sitten Pohjois-Suomen Sheltit järjesti koirahieronta kurssin. Aluksi kurssilla käytiin teoriassa läpi koiran hieronta ja lopuksi ohjeitten mukaan hierottiin omat koirat. Mukaan kurssille meiltä pääsi Rico. Kurssi oli oikein antoisa ja kotona on tullut muutamia kertoja jo hierottua koirat. Säännöllisin väliajoin on tarkoitus molemmat pojat hieroa, jotta näppituntumaa hierontaan kehittyy.  Kiitoksi kovasti Vuokolle&Meijulle kurssin järjestämisestä.

Neron kanssa ollaan käyty pari kertaa viikossa treenaamassa ja hyvin on reenit mennyt. Nyt pitäisi vaan päästä enemmän hiomaan niitä pieniä juttuja treenien ohella. Onneksi muutaman viikon kuluttua siirrytään Haukkikselle, niin pääsemme useammin ottamaan jotain pientä (treenimatka kun lyhenee useammalla kymmenellä kilometrillä). Ihanaa on päästä kohta ulos treenaamaan

Kolme viimeisintä viikonloppua on vierähtänyt hallilla agilityn merkeissä. Eka pari vkl olen ollut kouluttamassa muita, omat koirat on ollut hieman heitteellä. Tänä viikonloppuna Okk:lla oli Rauno Virran kurssi, johon osallistuttiin Neron kanssa. Todella mukava ja antoisa kurssi oli. Tuli jälleen todistettua että Nero on todella haasteellinen koira, mutta oikein kehityskelpoinen. Hienoa oli myös huomata, että kun vain luotan/lähetän koiran niin ehdin vaikka ja mihin ohjaamaan. Viikonlopun radalta jäi monta hyvää kohtaa mieleen, joihin pitää jossainkohtaa kokeilla erilaisia ohjausvaihtoehtoja lisää.

Ricon kanssa ollaan pariin otteeseen vietetty laatuaikaa kahdestaan ja käyty Caritas-Kodilla Jarkon luona vierailulla.Vaikka Rico ei virallisesti ole kaverikoira, hoitaa herra loistavasti piristystyönsä. Rico on käyttäytynyt molemmilla kerroilla loistavasti. Pyörätuoliin, kun Ricon on nostanut on se osannut heti siinä käyttäytyä. Oli ihana nähdä kuinka hienosti Rico laittoi heti eka kerralla syliin maate ja painoi päänsä Jarkon olkapäälle ja nuoli poskea