Tänään on ollut kevään ensimmäinen HELLEPÄIVÄ!

Valiokaffet tarjoiltiin kesäkauden ensimmäisissä treeneissä tiistaina haukkiksella, kiitoksia kaikille myös tätä kautta onnitteluista.Olen niin ylpeä meidän Nerosta!

Kesäkaudella meillä on  melkein sama vanha jengi kasassa kouluttajaa myöten, muutaman vuoden tauon jälkeen.On kyllä todella mukavaa päästä taas Sarin "rääkkiin".Jos vanhat merkit paikkansa pitää on luvassa paljon vauhtia,vääntöä ja vaarallisia tilanteita  Eka kerralle Sari oli kehitellyt hyvin vauhdikkaan ja putkiansoja täynnä olevan treenin. Putkiansoihin me ei sorruttu (eikä tainnut muutkaan mennä) Ainoastaan yksi kohta radalla oli, mihin en ollut tyytyväinen. Nero pääsi ihan turhan pitkään kaartamaan. Muuten treenit meni hyvin.

Keskiviikkona oli vurossa Mentaalivalmennuksen II osa. Edelleen suosittelen kaikille ko valmennusta. Kursille osallistui tosi mukava porukka. Valmennukseen mahtui paljon naurua, mutta myös paljon asiaa. Käytäntöön siirtäminen jää nyt kurssilaisten kontolle, uskon että ainakin osittain rutiineihin niin treeneissä kuin kisoissa tulee hieman muutoksia. Ensimmäisen osion jälkeen on jo tullutkin pieniä muutoksia. Vaikka kurssilla oli paljon "vanhaa" ja tuttua niin uusia näkökulmia asioihin sai paljon. Kovasti toivon, että ainakin "pikarentoutumisen" opin, siitä on aivan varmasti hyötyä niin harrastuksessa kuin jokapäiväisessä elämässä.

Tänään vuorossa oli agikoulutusta, kouluttajaksi oli pyydetty Julia Kärnä (piti myös Mentaalivalmennuksen). Keli suosi agilityvalmennukseen osallistujia, aivan loistava hellekeli .Tosin kyllä ohjaajan sekä koiran kuntoa ensimmäinen lämmin keli koetteli ja hiki virtasi. Julian koulutustyyli on aivan mahtava. Niihin pieniin teknisiin asioihin keskityttiin jokaisen kohdalla ihan kunnolla. Teemana tämän päivän radalla oli takaviennit. Rata oli tarpeeksi haastava. Oma asenne ei alkuun ollut mikään loistava ja se näkyi ohjauksessa täysin. Onneksi eka pyrähdyksen jälkeen oli hetki aikaa (me mentiin toisena) keskittyä ja etsiä asenne. Kokonaisuutena olen tyytyväinen treeneihin. Sinäänsä uutta, mitä nyt nimityksiä ohjauskuvioihin, ei tullut, mutta tarpeellisia ja hyviä huomioita kropan käyttään tuli, johon nyt pitää ihan kunnolla keskittyä.

Kiitoksia Julialle oikein paljon kevään Mentaali-ja agivalmennuksista.