Perjantaina julkaistiin Okk:n sm-joukkueet. Nero pääsi minijoukkueeseen. Melkein samalla kokoonpanolla lähdetään puolustamaan viime vuotista pronssia Nyt kuukausi aikaa treenata kunnolla, jotta meno saataisiin mahdollisimman tasaisen varmaksi ja nopeaksi.

Perjantaina tuli todettua, että neljän koiran kanssa lenkkeily sujuu ihan rutiinilla. Minni ja Nelli tuli viikonlopuksi hoitoon Kirsin ja Jukan lähtiessä näyttely ja agility -turneelle. Ihan selvästi meidän taloudessa on vapaana uuden koirakon paikka   Perjantain ja varsinkin lauantain keli on ollut aivan mahtava. Vähitellen luonto alkaa herälemään ja linnut saapuvat, kyllä kesä tulee myös tänne pohjoiseen. Kuva iltalenkiltä

Rico, Minni ja Nelli on saanut viikonlopun keskittyä lenkkeilyyn ja paistattelemaan patiolla päivää. Neron kanssa startattiin lauantaina ja sunnuntaina KAS:n agikisoissa. Lauantaina ohjaajalla ei ollut paras päivä. Flunssa yrittää kovati tulla päälle eikä pään liikuttaminen ollut hyväksi. Silmissä vain musteni, kun päätä laski alas. Pari rataa kirmattiin kisoissa silti. Molemmat radat oli ihan hyviä. Eka rata lähti hyvin liikkeelle, kepeille vietin (vai heitto) oli hieman liian tiukka ja Nero sujahti kakkos väliin. Sen jälkeen keppejä etsittiinkin muutaman kerran, takana ollut putki veti niin kovasti Nero puoleensa. Rata päästiin vitosen virheellä ja hieman ajan ylityksellä läpi. Toka rata oli paljon parempi. Harmittavasti yksi hyppy mentiin kahteen kertaan joten HYL.

Sunnuntaina olo oli jo hieman parempi. Lauantain ja sunnuntain lääkitys alkoi tuottaa tulosta. Äitienpäivä kaffejen jälkeen suuntasimme Neron kanssa jälleen kisoihin. Sää ei tänään ollut aurinkoinen, mutta onneksi ei satanut koko päivää. Tulokset sitävastoin oli paljo paremmat. Molemmilta radoilta nollat, sija 2. Carolina&Kerttu voittivat molemmat radat, joten huonoille ei hävitty. Molemmille radoille mahtui pari kaarta, mutta ei niin pitkiä kuin aiemmin (molemmat radat tulee kotisivuille )

Eka radalta Nerolle kolmas AGISERTI, joten kennelliittoon lähtee valionarvo anomus Aivan huikea tunne, kyllä olen niin ylpeä Nerosta. Yksi tälle vuodelle asetettu tavoite on nyt saavutettu. Vaikka viimeinen serti tuli sijasta 2 (kaikki muuthan oli voittoja), tuntuu se aivan loistavalta!