Olipas ihana viikonloppu. Pitkästä aikaan täysin vapaa, ei mitään ohjelmaa eli ei kisoja,treenjä eikä työhommia.

Minnan lähtiessä Ruotsiin paimennuskokeeseen tarvitsi kaksi bc:n pentua hoitopaikan. Yllätys yllätys meillä oli hoitopaikka yhdelle pennulle tarjolla. Perjantai-iltapäivästä Minna toi Eyespy Wales tutummin Vei:n meille. Alkujännityksestä pentu selvisi nopeasti ja alkoi tutustumaan paikkoihin. Hirmu reipas ja ihmisrakas pentu on. Aivan uskomattoman hyvän luonteinen pusutteluhali koira, joka tuli tosi hyvin toimeen meidän poikein kanssa. Iltalenkin jälkeen Vei löysi poikein aarrearkun... eli lelukorin.

Hei tää on kiva...tästä lelusta tuli Vein ykkössuokkari

..jee lisää, onko totta et saan tosiaan näillä leikkiä?

superiii

Iltavillin jälkeen kaikki koirat sammui nopeasti. Pikkasen oli sängyssä kolmen koiran kanssa ahdasta.

Lauantai valkeni ihanaan auringonpaisteeseen, vaikka tuuli oli kova. Heti aamusta lähdettiin käymään puutarhalla hakemassa kukkia. Tarkoitus oli istuttaa vain muutama orvokki tms. No toisin kävi, viherpeukalo innostui vähän enemmän. Tässäpä parista istutuksesta kuva.

ja tietty Nero poseeraamassa...

Launataina päästiin kunnolla lenkkeilemään koko porukalla. Todella kiltisti Vei tuli luokse ja antoi kiinni,joten onneksi sai hoitolaistakin pitää vapaana. Hieman piti lenkkipolkuja kuitenkin miettiä, ettei liian lähellä autotietä jouduttu kulkemaan, niin paljoa en luottanut pikku hoitolaiseen. Launataina alkoi Nerolla ja Walesilla hieman mustasukkaisuutta esiintyä. Nero aikuisena koirana kertoi hampaita näyttämällä, et hän on se joka määrää ja tuo emäntä on hänen. Mitään suurempia taisteluja ei ollut ja kaikki kolme sai haluamaansa huomiota. Lauantain lenkeillä oli jo havaittavissa pientä leikin tynkää Nerolla ja Vei:llä. Sunnuntaina leikittiin jo ihan kunnolla, ja kaikki kolme. Kuvat kertokoon kaiken

Alkuun Vei leikki yksikseen, hih miten hauska kaveri...

Nero innostui myös

Rico liittyy mukaan....hieman on Vei nyt "ulkopuolinen", mut tahtoo mukaan!

ja pääsihän se mukaan.Vauhtia riitti ihan kunnolla,kun kolmikko juoksi ympäri pientä pihamme.

"ryhmähali"