Jos ensimmäinen viikko lomasta vietettiin touhuten, oli toinen viikko ihanaa lomaa. Viikko vietettiin Laakkosessa Hirvaskoskella.

Vilskettä ja vipinää riitti, kun Hangon perhe saapui seuraksemme. Lapset leikki koirien kanssa aamusta iltaan potkien palloa ym. Väliin palot piti piilottaa, kun koko porukka oli läkähdyksissä.

Viikon aikana sää vaihteli ukkoskuuroista

...auringon paisteeseen. Yhtenä iltana taivas oli mahtavan purppuranpunainen

Porukassa oli kovia kalamiehiä,joten täytyihän sitä kalassa käydä. Jokainen kalamies sai saaliita, mutta aika pieneksi saalis lopulta jäi.

Minä ja koirat jätimme kalastamisen muille ja kesityimme kuvaamiseen ja porukan kasassa pitämiseen

Kova työ oli pitää koirat pois vedestä, jopa Rico olisi halunnut veteen. Pitihän sitä viikon aikana käydä myös uimassa.

Lauantaina suuntamisemme Kuusamoon. Pohjoisessa, kun oltiin poroja näkyi paljon.

Ennen Juuman mökille menoa, pysähdyimme Rukalla ihailemaan maisemia. Juumassa käytiin pikku pätkä kiertämässä karhunkierrosta.

Hurjan näköistä oli koskenlasku vaikka koski ei suureen suuri ollut.

 

Nero ei ihan hirveesti nauttinut kun nappasin sen syliin kuvaa varten..herra olisi mielummin yrittänyt napsia kosken pisaroita suuhunsa.

Rico ja lapset jaksoivat hyvin kiertää mukana. Väliin jouduin kuitenkin kantamaan Ricot isommat portaat alas, jos portaiden vierestä ei päässyt kulkemaan. Riippusillan Riksu matkusti sylissä.

Illalla mökillä käytiin vielä soutelemassa, uimassa ja saunassa. Lasten mentyä nukkumaan vietimme illan rannassa nuotiolla.

Viikko oli ihanan rentouttava. Aika vain meni hurjan nopeasti.

Hirvaskoskelta siirryttiin sitten viimeiseksi viikoksi vielä Utajärvelle Sotkalle jatkamaan maalausurakkaa. Paljon jäi mökillä vielä tekemättä, mutta hyvällä mallilla urakka nyt on. Harmittavasti sairastuin kesäflunssaan heti maanataina, joka hiemman on verottanut voimia.

Torstaina palattiin kotiin ja illalla loppui melkein kahden kuukauden agility treenitauko, kun käytiin Tupoksessa treenaamassa. Tänään ja huomenna kisataan agilityn piirinmestaruuksista. Hirveitä tulostavoitteita ei tällä treenaamisella ole. Toivottavasti kunto antaa myöten juosta viisi starttia. Mikähän huono karma mulla on piirinmestaruuksia ajatellen. Viimeiset kolme vuotta aina jotain huolta kisojen aikana on ollut...No lähdemme tekemään parhaamme. Otetaan treenin kannalta tämän päivän eka startit ja joukkuekisassa näytetään mihin pystytään.