Piirinmestaruus kisat selvittiin hengissä ja suht hyvin jaksoi flunssasena juosta. Kisat oli meidän oman seuran kisat ja järjestettiin Haukkiksella, tuomarina 3-luokissa oli Mika Moilanen. Moilanen oli tehnyt suhteellisen haastavan hauska radat. Eka rata ei tuntunut yhtään hyvältä rataantutustumisessa. Suoria putkia ja vauhtia oli tarjolla, just flunssaisen ihmisen juoksu rata,juu ei. Täysillä kuitenkin lähdettiin matkaan. Puolessavälin rataa tuntui, että happi loppuu ja olen koko ajan Neron edessä valssaamassa tai muuten vain huitomassa. Taisteltiin kuitenkin rata nollalla maaliin ja ette usko, kun meinasin revetä kun näin tulokset. Meille NOLLA VOITTO, ihan superia Toka rata oli sitten enemmän vääntöä vaikka edelleen suoria putkia oli. Radan profiilista pidin hieman enemmän, mutta miten kävikään radalla. Kakkos esteeltä asti Nero näytti minulle keskari. Koko ajan sain huutaa ja yrittää saada koiran oikealle esteelle. Kauheita kaarroksia tuli ihan joka paikkaa. Sarja esteelle asti päästiin puhtaasti, mut sitten ennen c osaa Nero katteli ihan muualle ja meni ohi. Korjattiin sarja ja matka jatkui yhtä takkuisena eteenpäin. Toiseksi viimeiselle esteelle asti jaksoin taistella, mut sitten loppui kunto ja Nero pääsi sujahtamaan väärään päähän putkeen. Vauhtia riitti molemmilla radoilla ja kontaktit oli ihan super hyvät vaikka vauhdilla mentiin.

jihaa, meikä menee...tule sinä perässä

Piirinmestaruus joukkuekisa päätti lauantai-illan. Meidän joukkue oli sama kuin sm-kisoissa. Jukka aloitti Macyn kanssa hienolla nolla tuloksella. Toisena meni Pasi ja Jere. Parivaljakolle tuli harmillisesti matkan varrella virheitä, mutta hyvissä asemissa oltiin, kun tuli minun ja Nero vuoro. Me tehtii ihan super hyvä nolla rata. Joukkueen tuloksen kruunasi Jukan ja Nellin upea nolla rata ja meidän joukkue VOITTI PIIRINMESTARUUS KULTAA! Hienoa oli myös kun OKK:n kakkosjoukkue onnistui myös hyvin ja heille hopeaa! Myös medeissä ja makseissa OKK pärjäsi hyvin. Onnittelut kaikille!

Tässä kuva meidän joukkueesta. Kiitoksia Eskelisen Sarille kaikista kuvista. Hieman sai kameran takana pelleillä et joukkueesta irtosi hymy.

Sunnuntaina oli sitten yksilöiden vuoro. Päivä alkoi hypärillä. Alku oli aika hupaisa. Lähtö hyppy hypättiin ns. kentältä poispäin ja muutenkin alku rata oli haastava. Kakkos-kolmoshyppy oli vältistävetona ja siitä jatkettiin kepeille. Nero kääntyi hyvin välistävetoon, joka johti siihen et kolmos hyppyä etsittiin ihan kunnolla. Sain taisteltua ettei Nero singahtanut kepeille eikä hypännyt hyppyä väärinpäin. Loppu rata mentiin puhtaasti, mut vitosen virhe takana niin piirinmestaruuden sekä tuplanollat sai unohtaa. Toka radalla sinkoiltiin taas kunnon kaarroksia ym. mut moneen pieneen kohtaan olen tooosi tyytyväinen. Yliaika nolla tuloksena, joka nosti meidät piirinmestaruuksissa yhteistuloksissa neljänneksi Onnea kovasti Kirsille ja Pepille voitosta sekä Jukalle ja Nellille hopeasta! Myös Kati ja Tirri onnistui makseissa tekemään hienot radat ja loppu tuloksissa pronssia, ihan huippua ONNEA!

Viikonlopuksi suunnattaan taas mökille maalaamaan ja siivoamaan, jotta joskus voisi kaveritkin pyytää mukaan. Sunnuntaina pyörähdäämme Pietarsaaressa agikisoissa. Saapas nähdä miten siellä kirmailut sujuu.