Tänään vietetään vuoden 2010 viimeistä päivää. Kyllä aika on mennyt siivillä. Tuntuu, kuin ihan vasta kirjoittelin vuoden 2009 muistelmia. Vuosi on ollut varmaan yksi parhaista, vaikka surua on myös mahtunut tähänkin vuoteen. Kaikista vastoinkäymisistä ollaan selvitty ja samalla ne on ehkä kasvattanut ja lähentänyt meitä vieläkin enemmän niin ystävien kuin sukulaisten kesken.

Viime vuonna heitin huumorilla tavoitteeksi saada Nerolle tripla valiot...Yllätys yllätys vuoden aikana Nerosta tuli sekä agivalio että hyppyvalio joten tavoitteet täyttyi yli odotusten . Jotta se kolmas valionarvo olisi saatu, olisi kyllä pitänyt treenata kunnolla ja kisata tokossa tai sitten kiertää näyttelyitä, sertejä kun ei kotiin tuoda.No nämä lajit ei vain nyt meitä varten ole, joten katellaan joskus, jos niistä yritetään sertejä metsästää.

Agilityssä kisattiinkin sitten ihan kunnolla. Startteja kertyi huima määrä. Suurin osa starteista tehtiin kyllä ihan vain sen vuoksi, että ystävien kanssa reissaaminen on vain niiin mukavaa Yllätys oli kun Nero oli vuoden lopussa agirankingissa sijalla 7! Ihan huimaa, eipä noin korkealla olla koskaan oltu.

Vuosi on Ricon kanssa ollut ihanaa. Rico on pääasiassa ollut terveenä, ihan muutamia huonoja viikkoja on vuoden aikana vain ollut. Nivelrikko hieman häritsee, varsinkin näin talvisin, lenkkeilyä. Särkylääkkeisiin ei kuitenkaan olla jouduttu turvautumaan kovinkaan monesti. Toivottavasti herra porskuttaa vielä vuosia hyvässä kunnossa seuranamme. Tiedä vaikka ensi vuonna Riksukka ja Nero saavat "pikkuveljen"

Uusi vuosi otetaan vastaan ihan omalla porukalla mökillä. Päivääkään ei ole kaduttanut, kun päätimme kesällä ostaa mökin. Paljon hommaa oli, että paikat saatiin asuttavaan kuntoon, mutta ahertaminen palkittiin. Mökistä on tullut meille toinen koti, jossa olemme melkein kaikki viikonloput viettäneet. Koirat nauttii täällä olosta täysillä kuten myös me.

Kiitoksia kaikille rakkaille ystävillemme ja tuttaville kuluneesta vuodesta!

Lumi huntuharson heittää, vanhan vuoden alleen peittää, on aika ystäviä kiittää, aihettahan paljon riittää. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2011!
T: Rico, Nero, Jonna ja Petri