Lauantai aamuna starttasimme koko poppoolla kohti Varkautta. Keli oli hyvä ajella ja onneksi oli vielä käytössä isukilta laina-auto, joka lämpeni! Pakkasta oli reilusti koko viikonlopun, joten kylmää kyytiä olisimme Passatilla saaneet. Hieman ennen Iisalmea matkanteko hidastui, kun rekkoja oli tienpäällä ja penkkojen lumi pöllysi niin ettei välillä eteenpäin nähnyt. Onneksi rekoista kuitenkin ohi päästiin ja hotellille saavuttiin ennen yhtä. Hetki ennätettiin huoneessa levähtää ennenkuin kisapaikalle piti lähteä. En tiedä, olenko tottunut viime vuosien aikana liian hyvälle, mutta talvella en enää varkauteen kisaamaan lähde. Kisapaikalla oli ihan sika kylmä, maneesissa oli huomattavasti kylmempi kuin ulkona. Ulkona paistoi aurinko, joka onneksi hieman lämmitti lenkkeilykeliä. Kylmyyden vuoksi ei tarvinnut häkkiä roudata maneesiin vaan koirat sai olla koko ajan lämpimässä autossa...jossa tosin tuli itselläkin vietettyä aikaa ratojen välissä.

Vaikka maneesi oli kylmä, oli alusta tosi hyvä niin ohjaajalle kuin koiralle. Tuloksilla me ei kuitenkaan juhlittu, vaikka Nero kuinka yritti parhaansa. Tänä vuonna kisakausi aloitettiin poikkeuksellisen "hyvillä radoilla", jos vertaa aiempiin vuosiin nimittäin me suoritettiin rataa yhdessä,päästiin maaliin asti eikä Nero suorittanut kaikki mahdollisia esteitä kymmentä kertaa  eli yleisö ei saanut viihdettä meidän radoilla tällä kertaa  Kepit koitui ohjaajan pahimmaksi kohtaloksi kisoissa. Kummallakaan radalla en malttanut ohjata kunnolla vaan painostin Nerot kakkosväliin, kun vain olisin malttanut lähettää Nerot kepeille niin se varmasti olisi osannut. Eka radalla tuli kyllä muitakin virheitä, kun mun kädet vaan ei pysynyt hallinnassa vaan heiluttelin niitä niin ettei pikkukoira tajunnut mihin pitäisi mennä  Tokaradalla keppi virheen jälkeen ohjasin Nerot vahingossa takaisin kolmos putkeen ja siitä hylky. Molemmille radoille mahtui hyviä pätkiä ja kaikki kontaktit oli nopeita, mutta silti varmoja. Tästä on hyvä jatkaa treenejä ja suunnitella joskos sitä maaliskuussa edes yhdet kisat käytäisiin kirmaamassa.

Kisapaikalta lähdettiin heti meidän vuoron jälkeen. Kiitoksia vain Varps:n toimistolle, kun saatiin kisakirja heti. Olin ihan umpijäässä kisapäivän jälkeen, niin olihan ihanaa hypätä hotellilla saunaa, joka oli lämmitetty ihan meitä varten Vähitellen jäätyneet raajat suli ja olo oli jälleen kuin uudella ihmisellä. Saunan jälkeen ryysyt niskaan ja viikonlopun kohta oli seuraavana vuorossa......pentujen katsominen,jihaaa!

Hieman meinasi pelottaa mennä pentuja katsomaan, jos vaikka ne ei tykkäisikään minusta, onneksi niin ei käynyt! Kyllä Neron ja Sinnan pennut oli pieniä ja suloisia. Suoraan sanottuna vieläkin suloisempia kuin kuvissa. Pienen pienen pennun syliin nostaminen ja tuoksuttelu vei täysin mennessään . Väliin tuntui etten kuule enkä näekkään muuta kuin pennut. Vaikka alkuun pennut tuntui hieman ujostelevan meitä (kun eivät olleet vielä muita vieraita ihmisiä nähneet) niin hetki kun oltiin oltu pentuhuoneessa niin kaikki oli reippaita. Sinna antoi jopa hieman meidän leikkiä pentujen kanssa. Tyttö tykkäsi kovasti istua edessäni rapsutettavana. Hirveän mukavaa siitä oli myös "repiä" ja pureskella mun housunlahkeen tarranauhaa. Poikien mielestä villasukka oli tällä hetkellä paras lelu. Sitä, kun pojat "repivät" niin murinaa kuului pienestä pennusta, hassuja penneleitä  Neroa kiinosti ihan kauheasti mitä pentuhuoneessa tapahtuu ja yritti koko ajan kurkkia pentuaidan yli. Hieman se taisi olla myös mustasukkainen kun läperteilin pentusille   Rico puolestaan nautti täysillä Tatun rapsutuksista ja saamastaan huomiosta. Tuhannet kiitokset Kirstille ja Tatulle seurasta ja maittavasta tarjoilusta. Oli mukava käydä, mutta vaikea lähteä....Vielä pitää pari viikkoa odottaa ennenkuin nähdään, miten meidän herrat tulevat uuden tulokkaan vastaanottamaan. Pitää vissiin kaivella vähitellen pennun hoito-oppaita tms että selvitään tulevasta 

Puoli kymmen jälkeen, kun palattiin hotellille ei unta tarvinnut kauheasti houkutella vaan nukkumatti kaatoi koko porukan suht nopeesti sänkyyn näkemään unia.