Kyllä on ollut mahtavat kelit! Viime viikko vierähti talviloman merkeissä mökillä. Paljon tuli viikon aikana puuhasteltua niin mökin siivouksen, kuin pihan haravoinnin merkeissä.  Koirat nautti täysin rinnoin, kun oli lääniä missä temmeltää. Iltaisin koko lauma sammuikin heti sisälle siirryttyä.

Pääsiäinen vietettiin Pellon agikisoissa. Enpäs muista milloin pääsiäisenä on ollut yli +10 astetta ja tänään jopa yli +15. Kelit suosi myös kisareissussa. Rodille reissu oli ensimmäinen, jossa oli mukana. Onneksi remmissä kulkemista oltiin harjoiteltu, niin kisapaikalla olo oli helppoa. Todella hienosti herra käyttäytyi koko reissun ajan, edes hotellissa ei äänet häirinnyt. Reipas poika

Nero starttasi kaikki neljä tarjolla olevaa rataa. Lauantaina tuomarina oli Jarmo Jämsä. Radat oli haasteellisen mukavia. Eka radalla alku oli tosi hyvä. Jarrutukset onnistui ja käännökset ei pahasti levinnyt. Rata päättyi kuitenkin hylkyyn, hyvään sellaiseen. Harmi vain, että radan loppuosassa ollut keinu mentiin lentäen läpi, joten se oli pakko ottaa uudestaa. Enpä muista milloin lentokeinun Nero olisi viimeksi tehnyt. Toka radalla ohjasin osittain hieman riskillä, mutta pakko oli kokeilla erilaista ohjausta. Nolla radalta tehtiin, mutta jarrutukset ei onnistunut alkuunkaan.Kisojen jälkeen pika pyrähdys saunassa, jonka jälkeen suunnattiin hyvällä porukalla syömään. Kiitoksia vain Kirsi&Antti ja Jukka hyvästä seurasta.

Sunnuntaina tuomariksi tuli Mika Moilanen. Mikan radat oli....no mukavia vauhtiratoja joissa oli useampi "pommi" kohta. Agirata sujui taas hienosti, jarrutukset onnistui ja muutenkin rata tuntui hyvältä. Harmillisesti pieni ohjausvirhe tuli ja Nero otti hypylle kiellon. Hyppyä kierrettiin sitten uudelleen ja loppu rata meni taas puhtaasti. Hypäri puolestaan oli ihan kunnon baanausrata! Melkeinpä juoksukilpailuksi rataa voisi kuvata. No meidän osalta juoksukilpailu onnistui ja houkutusesteisiin ei sorruttu vaan baanattiin täysillä nolla rata (video kotisivuilla). Nolla riitti voittoon

Kisojen jälkeen ajettiin vielä pariksi päiväksi mökille nauttimaan loppu lomasta. Nyt sitten odotellaan vain seuraavia lomia ja kisoja. Toukokuussa kisataan ainakin parit-kolmet kisat, eiköhän niillä saada taas kisarutiinia.