Ensimmäinen lomaviikko alkaa taittua loppua kohti ja Juhannusta juhlitaan tänä viikonloppuna.

Viime viikonloppuna kisattiin agi sm-titteleistä. Matkaan lähdettiin Neron kanssa jo torstai-iltana keran Marianne ja Nallen. Matka taittui rattoisasti asuntoautolla. Ensimmäinen yö vietettiin Jyväskylässä. Täytyy sanoa ettei paremmin olisi matka voinut sujua. Nero ja Nalle ei pahemmin toisiaan aiemmin tunteneet ja siltikään ei pienintäkään ongelmaa koko matkan aikana ollut. Edes irtiollessa ei herrat urosmaisesti ärhennelleet.

Kisapaikalle saavuttiin perjantaina hyvissä ajoin ja teltat saatiin pystytettyä lähelle kisa-aluetta. Perjantaille olin ilmoittanut Nerot vain agiradalle. Rata oli hyvä ja kivasti oli Nerolla vautia. Harmittavasti keinulla en malttanut odottaa että Nero ehtii kontaktille asti (vaikka keinu oli jo maassa) vaan omalla liikkeellä vetäisin sen pois ennenkuin tassut oli kontaktilla . Muuten rata oli puhdas. Startin jälkeen suunnattiin viikonlopun majapaikkaan Kirsi, Jukan ja tyttöjen kyydissä, jonne Petri tuli Ricon ja Rodin kanssa illalla. Mökki oli viihtyisä ja mukavasti sisäänkäynti oli suunniteltu "metsään päin" niin saatiin koirille aidattua pihalle liikkumatilaa. Itse mökki oli hitusen pienehkö (neljä ihmistä ja kahdeksan koiraa), mutta kyllä sopu sijaa antoi ja hyvin mahduttiin

Lauantaina oli vuorossa joukkuerata. Tällä kertaa okk:n joukkueella ei ollut mitallikarkeloihin asiaa, vaikkakin hienoja ratoja tehtiin. Neron kanssa onnistuttiin vääntämään radalta nolla, vaikka hieman jarru päällä herra liikkui. Tyytyväinen olen meidän rataan ja varsinkin siihen että nolla tehtiin. Näin jatkettiin arvokisoissa joukkueessa onnistumista! Tässäpä meidän joukkueen suoritukset:

http://photos.1g.fi/kuvat/Sheltti+Nero/Neron+videot/Agi+SM+2011+minijoukkue/AgiSM+2011+OKK+minijoukkue+pieni.wmv

 

Sunnuntaina oli vuorossa yksilöradat. "Perinteiseen" tapaan starttasimme ihan viimeisten joukossa hypärille. Rata oli haastava, mutta suoritettavissa. Sanoinkin rataantutustumisen jälkeen, että jos kaikki natsaa saatamme päästä maaliin puhtaasti. No tutustumisen jälkeen meillä olikin sitten useampi tunti aikaa odotella omaa vuoroa ja seurata tuttujen hienoja ratoja. Vaikka lähtönumero oli "perinteinen" ei tulos hypäriltä ollut. Onnistuimme ensimmäistä kertaa kisauran aikana tekemään tuloksen yksilöradalta! Radalta napasahti nolla ajalla 33,99 (tosin tuloslistoille aika oli merkitty 35,99 tuomarinsiihteerin lappuun 33,99 onneksi ajalla ei meidän kohdalla ollut merkitystä). Tässäpä Neron hypäri

http://photos.1g.fi/kuvat/Sheltti%20Nero/Neron%20videot/Agi%20SM%202011%20yksil%F6%20HR/AgiSM+2011+Yksil%F6+HR.wmv

 

Finaalirata oli hieman haastavampi kuin hypäri. Harmittavasti onnistuin sössimään ohjauksen heti alku metreille eli hypylle nro 2 hyl . Kun kyseessä oli finaalirata niin pitihän sieltä kokemusta hakea ja mennä rata kokonaan läpi. Ohjaus levisi monessa kohtaa, mutta muuten puhtaasti päästiin maaliin. Myös ne kontakti onnistui meillä, jotka tänä vuonna näytti nousevan minikoirakoilla suurimmaksi ongelmaksi.

Mukava viikonloppu vierähti nopeasti Nastolassa ystävien seurassa. Oli mukava nähdä teitä kaukaisempiakin tuttavia ja seurata upeita suorituksia viikonlopun aikana. Lämpimät onnittelut kaikille menestyneille tasapuolisesti!

Nyt otetaan Juhannus vastaan Pudasjärvellä, jossa pojat viettävät myös ensi viikon minun ahertaessa työmaalla ennen 3 viikon kesälomaa.

Loppuun vielä Juhannuksen viihdykettä by Rodi. Pätkä kuvattiin keskiviikkon treenissä ja kyllähän meillä oli hauskaa! Elokuussa jatketaan sitten Rokkarin kanssa oppeja, siihen asti pikkuinen saapi haudutella päässään jo opittuja asioita

http://photos.1g.fi/kuvat/Sheltti+Rodi/Rodin+videot/Rodi+treenit+2011.wmv

 

Oikein Hauskaa Juhannusta kaikille!