No nyt on avattu niin agilityn kuin näyttelyn osalta tämä vuosi. Kuun vaihteessa kisasimme Neron kanssa okk:n agikisoissa. Treenaamattomuus näkyi suorituksissa,mutta silti olen ratoihin tyytyväinen. Vaikka kaarroksia tuli ja PALJON niin silti rataa tehtiin yhdessä ja meillä oli hauskaa. Eka radalta tehtiin kaarroksien saattelemana yliaika nolla,jolla sijoituimme kolmanneksi,ei huono aloitus ollenkaan. Rataan olin sinäänsä tyytyväinen, koska pystyin tauon jälkeenkin luottamaan ja lähettämään Nerot suorittamaan rataa,jotta ehdin seuraavaan kohtaan ohjaamaan. Vaikka kaarroksia tuli esteeltä nro 4 asti ja Nero ehti katselemaan yleisöäkin, se ei silti suorittanut vääriä esteitä vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus useasti Toka rata meni toiseksi viimeisellä esteellä hylyksi. Ihan ei minun juoksukunto riittänyt pitkällä loppu"suoralla" ja Nero hyppäsi hypyn väärinpäin. Viimeisellä radalla kunto oli jo todella koetuksella. Radalta taisteltiin kuitenkin nolla, kun niitä tyylipisteitä ei jaeta. Nollarata on lisätty kotisivuille.

Seuraaat agikisat on meidän osalta Okk:lla toukokuun alussa. Vaikka treeniä tarvittaisiin kovasti tekniikan osalta,niin nyt loppu talvikausi keskitytään kuitenkin kunnonkohotukseen ja yhdessä tekemiseen.

Pääsiäinen vietettiin ihan kotimaisemissa. Kyllä oli outoa,kun ei oltu kisareissulla. Viimeiset kolme/neljä vuotta ollaan aina pääsiäisenä suunnattu joko etelänturneelle tai pohjoiseen. Ensi vuonna sitten varmasti suunnataan taas johonkin suuntaan. Kelit oli onneksi pääsiäisenä kohdillaan ja saatiin ulkoiltua kotona. Päiväseltään käytiin ensimmäistä kertaa koko perheellä mökillä ulkoilemassa ja paistamassa makkaraa. Kyllä tuli ikävä mökkiviikonloppuja. Niin ja kävihän Nero myös naisissa pyhien aikana,saa nähdä tuleeko keväällä uusia pikkuneroja

Krista ja Skumppa pyörähti myös Oulussa pari viikkoa sitten. Olipa mukava nähdä parivaljakkoa, vaikkakin pikaisesti. Tässäpä kuva isästä ja pojista.

Rodi,Skumppa ja Nero

Viime viikonloppuna järjestettiin shelttien erikoisnäyttely Haukiputaalla. Koska matka oli niin lyhyt,pyörähti meidän mustat myös näyttelykehässä. Nerosta tuomari ei kauheasti tykännyt. SItä vain edelleen ihmettelen,että miten ihmeessä Nero nostaa korvansa AINA näyttelykehässä miten sattuun. Jälleen meidän luonnonkorvainen zetlantilainen oli välillä kuin lepakko. Korvat oli taas poskilla ja toinen pystyssä. Meinasi siinä tuomarisetä myös naureskella,onneksi edes hetkellisesti korvat oli oikein ja tuomari sen näki. Muuten Nero esiintyi mielestäni taas hyvin. Tuloksesi kehästä saatiin sininen nauhan pätkä eli erittäin hyvä Neron lyhyt ja ytimekäs arvostelu on lisätty kotisivuille. Rodi pyörähti myös junnukehässä. Jotta pojan kehtasi kehään viedä,kävimme pari kertaa kerhon nätötreeneissä hieman harjoittelemassa käyttäytymistä. Niistä olikin paljon apua. Rodi seisoi niin maassa kuin pöydällä todella hyvin. Ainoastaan liikkumista joudumme kyllä treenaamaan ja paljon. Ehkä olisi syytä treenata remmissä kulkemista joskus myös lenkillä,niin se helpottaisi kehässä esiintymistä Tuomari tykkäsi Rodista. Rodi sai punaisen nauhan eli Erinomaisen ja arvostelu oli hyvä. Se myös on lisätty kotisivuille. 

Seuraavan kerran Rodi pyörähtää toukokuussa kempeleessä näyttelykehässä.