On nämä Suomen kelit sitten kummallisia. Maanantaina satoi vettä ja tänään on sitten pakkasta melkein 15 astetta, loppu viikoksi luvattu taas paria kymmentä. No kelit ei tällä viikolla ole meidän treenejä haitannut.

Eilen Neron ohjatut treenit jatkuivat. Aiheena oli; suorita rata kisanomaisesti, virheestä jäähylle eli juoksemista oli tiedossa....ainakin jollekin. Eka yrittämällä päästiin kolmos esteelle. Hieman liian kovalla vauhdilla Nero tuli kepeille ja meni kakkosväliin. Toka yrittämällä hieman pitemälle, este nro 6. Tämä virhe oli ihan minun oma ohjausvirhe, kroppa vaan osoitti väärää estettä. No seuraavalla yrittämällä onnistuttiin tuossa kohdassa,putken jälkeen tulikin sitten piiiitkä kaarros, mutta ei virhettä. Loppuun ei kuitenkaan päästy vaan taas yhden hypyn jälkeen kroppa väärään suuntaan ja Nero oli A:lla. No seuraavat yrittämät onnistui sitten jo huomattavasti paremmin ja maaliin asti päästiin. Loppujen lopuksi viimeiset pari rataa oli oikein hyviä. Voiskohan kisoissakin yrittää aina useamman kerran Nauru.

Nyt tauon jälkeen pitää harjoitella enemmän vauhti kääntymisiä, mitä Mikan kurssilla harjoiteltiin. Tiukissa väännä/käännä kohdissa Nero toimii oikeinkin hyvin, mutta ei kun tulee vauhti mukaan. No pitkä kevät aikaa treenailla tätäkin. Annikalle treenikuvio vinkkinä Silmänisku

Ricon kanssa treenattiin tänään ihan keskenään. Pakkasen vuoksi muita ei treenaamaan tullut. Sehän vain meille sopi. Alkuun otettiin ihan vain vauhtitreeniä. Kontaktit ja kepit vauhdilla eri kulmista putki palkkana. Loppuun sitten enemmän hyppyjä niin vauhdilla kuin vääntämisellä. Hyvin toimi Rico tänään. Kontaktit pysyi, rimat ei kolissu ja kepeille ei virheitä.Tästä jatketaan Ricon kanssa ensi viikolla.