jee, kyllä meillä oli viikonlopun reissussa hauskaa. Täytyy sanoa, et kun parin kuukauden tauon jälkeen pääsee reissunpäälle,niin se on ainakin kaksinverroin hauskempaa kuin kotona/mökillä olo

Perjantaina iltapäivästä lähdettiin Katin&Nooran kanssa kohti Seinäjoen näyttelyä. Ensimmäistä kertaa suuntasimme tällä kokoonpanolla reissuun ja ennenkaikkea näyttelyyn. Kati, kun ei mikään kauhea kehäkettu tuolla näyttelypuolella ole, mutta nuorimmaista Puma-poikaa piti näyttelyyn lähteä viemään. Meidän pojista Nero ja Rodi pääsi mukaan. Yhtenä jännitysmomenttina oli tietysti mukana olleet 3*uros, jotka eivät toisiaan tunteneet. Mitään ongelmia ei poikein kesken onneksi tullut, vaan jokainen tiesi missä oma paikka tässä laumassa oli. Rodi ja Puma jopa leikkivät keskenään hotellihuoneessa Perjantai-iltana oltiin perillä ihan hyvissäajoin ja ehdittiin rauhassa syömään kulmantakana olevaan ravintolaan. Seuraksi syömään tuli myös Kirsi ja Jukka, joten kyllä kelpasi ruokailla huippu seurassa . Ruuan jälkeen ei sittten jaksanut enää edes valkoisia osia alkaa pojilta pesemään vaan sänky kutsui iltalenkin jälkeen.

Shelttien kehä alkoi perinteisesti heti aamusta, joten kovin myöhään ei saanut nukkua. Pirteänä aamupalan jälkeen suuntasimme kohti näyttelyaluetta. Tuttuja oli paljon, joten ennen kehään menoa ehti edes osan kanssa vaihtaa kuulumisia. Oli huippua nähdä teitä pitkästä aikaa, harmi kun kaikkien kanssa ei ehtinyt kunnolla jutteleen.

Rodi "joutui" jo junnuluokaan, vaikka ikäähän ei ole edes vielä 10 kk. Hienosti poika kehässä käyttäytyi vaikka ei olla treenattu kehäkäyttäytymistä ollenkaan. Hieman pöydällä Rodi luimisteli, kun tuomari käpälöi. Liike oli ihan ok, ehkä minun makuun meni turhan edellä minua, mutta seisominen ja esiintyminen muuten oli mallikasta. Hienosti junnu kehästä sai Eri:n , mutta loppujen lopuksi ei sitten pärjännyt luokassaan.

Sitten oli Neron vuoro....juupa juu. Pöydälle asti ehdittiin ennenkuin herra alkoi leikkimään korvillaan,prkl! Mistä ihmeestä se keksiikään juurikin näyttelyssä, leikkiä korvillaan kun arvotelua tehdään? Nerohan on luonnonkorvainen ja nätti ilmeinen (ainakin minun mielestä) luonnostaan. Tänä vuonna se vain on keksinyt jokaisessa näyttelyssä korvilla leikkimisen eli korvat/korva on joko pystyssä tai pahimmassa tapauksessa keskellä poskia, niinkuin lepakolla tuomarin tehdessä arvostelua. Mitenhän tuohon voisi puuttua,oisko ideoita???? Muuten Nero esiintyi ihan mallikaasti, kuten tuomari kommentoi "esiintyi iloisesti". Juu iloisesti, heilutti häntäänsä nimittäin koko kehässä olon ajan ja liikkeessäkin nosti kivasti vähän normaalia enemmän. Huomasi kyllä käytöksestä, ettei ole päässyt tekemään yhtään mitään moneen moneen viikkoon.

Molempien arvostelut on lisätty kotisivuille. Uusia kuvia Rodista yritän saada näpsittyä vielä tällä viikolla.

Kiitoksia Katille ja Nooralle mukavasta matkaseurasta Otetaanpas joskus uudelleen

 

Sunnuntaina oli Neron ja Nellin Peikko-poika käynyt luonnetestissä. Aivan huipputuloksen Peikko ja Sanna olivat saaneet Onnea parivaljakolle!

Tuomareina olivat Jorma Kerkkä ja Lea Kilpeläinen!

Tässäpä pisteet osa-alueittain:

Toimintakyky +1

Terävyys +3

Puolustushalu +3

Taisteluhalu +2

Hermorakenne +1

Tempperamentti +3

Kovuus +1

Luoksepäästävyys +2a

Laukaisupelottomuus  +++

Kyllä Pojasta polvi paraneepi Peikko on ihan huippu koiruli itse Herra Hakkarainen,kuten tuttavat häntä kutsuvat. Eiköhän sitä Peikko nähdä ensi vuoden agi sm-kisoissakin ensimmäistä kertaa, nyt kun heilläkin on Sannan Kanssa tulokset jo kasassa.  Täytyy sanoa, että ihan huippu kotiin on Peikko päässyt