....eikä meidän kisakirjasta

Tänään oli kyllä syksyn kauhein keli! Olisi toivonut et kisat olisi sittenkin pidetty vaikka maneesissa eikä Virpiniemessä. Ennen kisapaikalle lähtöä meillä satoi rakeita vaakatasossa ja patio oli ihan valkoinen. Hetken päästä sade muuttui räntäsateeksi ja mittari näytti +4. Kaapista kaivettiin esille toppahousut ja lämpökerrasto. Vaikka väliin ei satanut laisinkaan, ei keli ollut sen lämpimämpi. Kova ja kylmä tuuli piti huolen ettei ainakaan hikivirtaisi kisapaikalla.

Eka radalle lähdettiin tekemään nollaa.Rata ei mikään nätti ollut, mut meille vaikeat kohdat selvittiin kunnialla, vaikka pieniä kaarroksia tuli. Nolla radalta väännettiin eikä hullummalla ajalla. Aika riitti kolmanteen sijaan, olihan siinä parannettavaa mut siitä en välitä. Keli huononi startin jälkeen ihan kunnolla. Vettä/räntää satoi ja vaikka sadetakki oli päällä pääsi vesi niskasta läpi. Jalat oli märkänä ja sormet ihan tönkkö jäässä. Onneksi lämmin Tee sekä auto lämmitti ja jälleen pystyi liikkumaan,. Toka rata oli profiililtaan jälleen astetta vauhdikkaampi ja haastavampi. Ensimmäiset kolme estettä selvittiin yhtä pitempää kaarrosta lukuunottamatt hyvin. Alku oli yksi radan vaikeimmista kohdista, monet hyllytti kakkosen jälkeen. Rata oli jo sateen vuoksi liukas niin kaarroksiin en edes yrittänyt puuttua, ihan turvallisuuden vuoksi. No niitähän mahtuikin alkuradalle ja paljon.Selvittiin kuitenkin alun kiemuroista kunnialla läpi, mut kepeille onnistuin nakkaamaan liian voimakkaasti. Nero luuli et oltiin menossa A:lle, eikä edes keppejä nähnyt,.Sain kuitenkin vedettyä pois väärältä esteeltä, mut pieni pyörähdys ennen keppejä tuli josta nousi tuomarin käsi. Jälleen virhe keipeille, joka oli täysin turha. Loppu rata oli taas hyvää ja puhdasta menoa.Loppuun putken jälkeinen sylkkäri onnistui ihan super hyvin, joten tässäkin radassa oli paljon hyvää, vaikka nollaa ei tullut.

Ensi lauantaina pyörähdetään mutka Kajaanissa, jospa sieltä olisi tulijaisina toivotut tulokset. Molemmat viikonlopun nollaradat tulee kotisivuille ensi viikolla...