Vihdoinkin päästiin treenaamaan agilityä. Lämmittely lenkin jälkeen ehdimme tokoilla ennekuin Kirsi ja Jukka tuli. Tänään onnistui kaikki ja kyllä hymyilytti. Nero otti hyppyä, seisomista ja luoksetuloa. En tiedä mitä tein erilailla kuin viimeksi. Hyppy oli hyvä, ei minkäänlaista ongelmaa istumisen kanssa. Heti käskyn saatua istui tosi nopeasti joka kerta. Seisomiseen annoin hieman "löysemmän" käskyn, en tiedä johtuiko siitä, mutta joka kerta oli oikea asento sekä pysähtyi heti. Luoksetulon otin vain kerran kun oli niin hyvä pysähdys. Rico otti seuraamista ja hyppyä, jotka onnistui myös hyvin.

Sitten itse päälajiin. Teimme pienen ratapätkän, joka painottui takavienneille. Nero yllätti myös agissa. Eka rata oli yhtä hyppä lukuunottamatta hyvä. Ihan samalla radalla oltiin eikä ylimääräisiä sinkoiluja tullut. Pari kertaa tehtiin uudestaa ja aina vain parani. Eli myös agi onnistui tänään. Rico suoritti radan omalla tyylillään. Ilokseni huomasin, että tänään Riconkin kanssa onnistui takaleikkaukset. Muutamaa hyppyä Rico hieman arpoi taas. Toivottavasti johtuu vain treenaamattomuudesta. Molemmilla otin keinua erikseen ja ei ollut ongelmia. Varsinkin Rico suorittaa keinun todella vauhdikkaasti ihan loppuun asti.

Kyllä jäi hyvä mieli tämän päivän treeneistä Nauru Nyt pitäisi sitten alkaa tekemään töitä, ihan hirvesti ei kiinnostaisi. No, jospa sitä muutaman tunnin jaksaisi koneella olla, niin huomiselle ei jäisi kaikki.