Viime viikko oli melkein kuin olisi ollut lomalla, vaikka työmaalla olin neljänä päivänä. Maanantaina jouduin lähtemään aamupäivästä kotiin, kun Rodi valvotti edellisen yön. Pikku pojalla oli maha ensimmäistä kertaa sekaisin, joten pitihän sitä lähteä pientä hoitamaan. Onneksi vatsatauti rauhoittui heti maanantain aikana eikä ell tarvinnut lähteä, liekkö pikkuinen vain syönyt jotain sopimatonta.

Keskiviikkona Rico ja Pete suuntasi mökille heti iltapäivästä, meidän muiden jäädessä vielä kotiin. Meillä oli Rodin kanssa pentukurssi-ilta tiedossa ja Neroa odotteli kisareissu. Hienosti on Rodin pentukurssi lähtenyt käyntiin. Tomerana ja innokkaana poju touhuaa ja jaksaa koko tunnin   Nero pääsi tosiaan Helatorstaina kisaamaan Rovaniemelle Jukan kanssa. Hoitoon herra vietiin jo keskiviikko iltana. Kisastartteja ja päiviä on kevään aikana ollut niin vähän, että pyysin Jukkaa kisaamaan Neron kanssa vaikka parivaljakko ei olekaan koskaan treenanneet. Hyvin parilla oli kisat mennyt (toinen 0 ja toinen hyl). Tavoite saavutettiin, eli kisapäivä oli pitkä ja startteja pari kappaletta. Kiitoksia vain Jukalle Neron ohjaamisesta ja tietysti Kirsille herran hoitamisesta.

Rodin tunnin jälkeen suunnattiin pienen kanssa mökille. Olipa ihana päästä suoraan saunaan ja rentoutumaan pitkän ja kiireisen päivän päätteeksi. Torstaina mökillä laitettiin pihat kuntoon. Nurmikko leikattiin ja uusi kukkapenkkikin ilmestyi

Perjantaina olin töissä puolille päivin, jonka jälkeen pyöräilin kotiin pakkaamaan jälleen laukkuja. Tällä kertaa passatin keula suunnattiin Rovaniemelle päin Vanttausjärvelle. Kyllä oli aivan mahtava viikonloppu Kirsin ja Jukan mökillä.

Rodin ensimmäinen venematka

Senhän tietää, kun kahdeksan shelttiä saa juosta ympäri saarta vapaana niin vauhtia ja vaarallisia tilanteita on paljon. Junnutiimi touhusi ja nautti varmasti eniten olostaan ja toistensa seurasta. Rodin ja Kitin leikki alkoi heti aamusta ja kesti aina ilta myöhään asti, väliin piti ihan pakottaa parivaljakko nukkumaan

..ei ne aikuisetkaan paljon "huonommalle" jääneet temuamisen suhteen

Lauantaina käytiin aamupäivästä tarpomassa saarta ympäri. Kyllä siinä lämmin tuli, kun väliin ihan haastavassa maastossa mentiin ilman polkuja.

Hieman, jos keli olisi ollut lämpimämpi olisi bikinit voinut kaivaa esiin ja jäädä rannalle ottamaan aurinkoa ja uimaan...

Lenkin jälkeen koko lauma rauhoittui jyrsimään luita...

...ja eihän me ihmisetkään nälkään kuoltu viikonloppuna

Kyllä oli vain ihana viikko ja viikonloppu. Tämän voimalla jaksaa puurtaa vielä hetken ennenkuin kesäloma koittaa. Kiitoksia Kirsille ja Jukalle kutsusta mökille!