Vihdoin on edessä viikonloppu eikä tarvitse töitä tehdä. Pitkää päivää onkin saanut tehdä viime viikkoisen sairastelun jälkeen. Toki työt ei tähän aikaan vuodesta minulta tekemällä lopu vaan aina on uutta odottamassa.

Reenaamassa Nero kävi tiistaina ja torstain. Tämän viikon reenit sujui todella hyvin. Sanoisinko liiankin hyvin viikonlopun kisoja ajatellen. Toivottavasti myös kisoissa poju pysyy hanskassa. Keskiviikkona oli sen verran kova pakkanen, että Rico ei reenannut. Rico lähtee kisoihin täysin reenaamattomana mikä hieman kauhistuttaa. Onneksi rataantutustumiset on erikseen niin ehkä Ricon ohjaus onnistuu. Täytyy vain muistaa ettei tee liian tiukkoja käännöksiä ja ohjaa viimeisenkin esteen huolella. Kisakuulumiset tulee sitten reissun jälkeen.

Laukut on nyt melkein pakattu. Enää poikien ruuat laittamatta ja sen jälkeen pääsee pikku lenkille vielä. Parin tunnin sisällä auton nokka kohti haaparantaa. Harmittaa kyllä ettei Kirsi ja Pete pääse mukaan, mutta toivottavasti kelit on hyvät niin saa ulkoilla. Kamerat on pakattuna, joten kuvia ehkä saa räpsittyä. Katjan haasteeseen täytyy kyllä vastata ja haastaa muitakin, jahka ennätän.