Juu, tänään Nerolla oli pesupäivä. Voin kertoa ettei poju todellakaan nauttinut siitä. Onneksi tyytyi vain kohtaloonsa eli korvat luimussa seisomaan, kun pesin. Eka kertaa (ainakin jos muistan oikein) Nero joutui myös kokemaan föönäämisen ilon..... jos sitä niin voi kutsua. Poju pyöri kuin häkkärä, joten pakko oli ärähtää ihan kunnolla. Meinasi nimittäin välillä jo pöydältä pudota. Loppujen lopuksi saimme pesun ja kuivaamisen suoritettua kunnialla läpi. Voi sitä karvan määrää mikä Nepasta lähti. Alkoi ihan hirvittämään et jääkö turkista näyttelyä ajetellen mitään jäljelle. Onneksi ihan nakuksi poju ei ainakaan vielä päätynyt. Kaikki takut on nyt selvitetty, joten viikonloppun korvien trimmauskin pitäis olla helpompaa.

Ricoa en tänään viitsinyt vielä pestä, kun huomenna on Minnan reenit pitkästä aikaan edessä. Rico saa pesun sitten viikonloppuna. Saapa nähdä kuinka märkä pesuhuone Ricon jäljiltä sitten on. Yleensä Rico ei täysin tyydy vain seisomaan vaan yrittää karata aina kun vain tilaisuus on.

Nerolla on viikonloppuna Suomalaisen Jarin kouluttaman agikurssi edessä. Toivottavasti saamme paljon hyviä vinkkejä yhteistyöhön ja ohjaamiseen.