Tornion agilityn sm-kisoista ollaan kotiuduttu. Viime viikko oli niin kiireinen ettei blogia edes ehtinyt päivittämään. Kajaanin kisoista Nero sai Moilasen Mikan radalta nolla tuloksen ja sijoittui toiseksi, näin ensimmäinen ensi vuoden sm-nolla saavutettiin.

Viikonloppu vierähti Torniossa sm-kisojen merkeissä. Perjantain kisasimme Ricon kanssa yhden startin ja Neron kanssa kaksi. Tarkoitus oli saada tuntumaa alustaan. Tulostasolla ei perjantaina juhlittu. Onneksi Nerolla oli kaksi rataa, eka rata oli niin kauhea etten sen jälkeen olisi lauantain kehdannut joukkueessa edes startata. Toka rata oli jo huimasti parempi vaikka hylky tuli ihan loppu metreillä. Ricon rata oli hyvä, ilman ohjaajan edessä olemista Nolostunut

Lauantaina vuorossa oli joukkuerata. Jukka meni Macyn kanssa ensimmäisenä. Pari valjakko teki hienon nolla tuloksen -4,86. Me mentiin Neron kanssa toisena. Vaikka Jukka teki hienon radan ei radalle meno ollut helppoa. Onnistuimme (luojan kiitos) hyvin ja teimme nollan -4,10. Hanna ja Eevi meni seuraavana. Pari valjakko suoritti radan alku vaikeuksien jälkeen todella hienosti, tuloksena 10,17. Ankkurina matkaan lähti Jukka Nellin kanssa. Parivajakko suoritti radan aivan loistavasti tuloksella -4,56. Kolme hienoa nolla tulosta riitti tänä vuonna SM PRONSSIIN Nauru Aivan mahtavaa!!! Kyllä oli hienoa kuulua OKK:n joukkueeseen. Minulle, kun joukkue kisat on aina ollut se "tärkein" juttu, oli ihanaa saada näin hieno onnistuminen oikeaan kohtaan. Koko joukkueen rata suoritukset löytyy kotisivuilta.

Ricon kanssa ei joukkuerata mennyt niin hyvin. Medien ihanneaika oli aivan kammottava, taisi alle 10 koirakkoa siihen pystyä. Ansku ja Jeppe aloittivat, radata 5 ja yli aikaa. Ricon kanssa epäonnistuimme (meni väärään päähän putkeen), mutta fiilistelimme koko radan läpi. Rico ei edes tiennyt tehneensä virhettä. Niinalle ja Vilille radalta tuli vitonen. Juhalla kävi Coren kanssa työtapaturma (juha hajoitti esteen) radalla ja heidät hylättiin. Näin Medi joukkue jäi ilman tulosta.

Sunnuntaina vuorossa oli Nerolla yksilökisat. Aamu oli synkkä, mutta poutainen. Taivas kuitenkin repesi ensimmäisen 20 koirakon jälkeen ja teki kentästä liukkaan. Useampi koira sekä ohjaaja liukasteli radalla. Rata oli todella haastava. Alku radan ohjausta mietin vielä viimeiseen asti. Ohjaussuunitelma toimi mutta kolmos hypyn rima tuli alas, en tiedä miksi. Seuraavaa virhettä ei kauaa tarvinnut odotella. Seuraavalla esteellä hieman liukastuin valssissa ja ajauduin putken suulle ja koskin esteeseen. Tästä virhe. Matka jatkui hyvin (paria kaaarrosta lukuunottamatta) hyvin aina toiseksi viimeiselle esteelle asti. Takaleikkasin esteelle ja Nero hyppäsi hypyn uudestaan. Näin ensimmäisestä yksilökisasta kisakirjaan merkintä hyl.

Jukka ja Macy jatkoi hienoja suorituksia myös tänään. Parivaljakko teki molemmilta radoilta hienot nolla radat sijoittuen lopulta loistavasti 8. Karo ja Shokki teki huiman nousun eka radan jälkeen, sijalta 14 sijoittuen lopulta kokonaistuloksella 4. ONNEA ONNEA!

Nyt hieman huilataan kisakentiltä ja reenataan. Seuraavana kalenterissa KLAG ja MM-karsinnat. Karsinnoista lähetään hakemaan Neron kanssa kokemusta.