Kesäkuu on vaihtunut ja kesän pitäisi olla jo alkanut. Suomen suvi vain on vähän hieman erilainen kuin muualla. Lämpötila ei viime aikoina ole liiemmin kohonnut yli kymmenen asteen. Hiljaiseloa olemme pari viikkoa elelleet. Viime viikonloppu vierähti ihan kotona ja tottakait ilman "onnettomuutta" en selvinnyt koti viikonlopusta. Lauantain kaaduin takapihalla ja loukkasin ranteeni, sunnuntai iltapäivä vierähti sitten päivystyksessä (tottakait aivan mahtava kesäpäivä olisi ulkona ollut). Onneksi mitään ei murtunut, mutta kipeä ranne on vieläkin, jos sitä erehtyy käyttämään.

Tänään kävimme mutkan Kemkon agikisoissa. Matkaseurana meillä oli Annika ja Fiia sekä kisapaikalla tietysti paljon tuttuja. Todella hyvin Fiia ja Nero matkusti samassa autossa. Yhtään ainoaa ääntä ei koko automatkalla kuulunut. Meillä ei Neron kanssa kisat tänään sujunut kovinkaan loistavasti, vaikka Eevaliisa olikin mukavat radat suunnitellut. Eka rata oli huono hylky rata. Nero jostain syystä lopetti kepit kesken ja ehti hypätä seuraavan hypyn. Korjasin kepit, jotka suoritettiin suhteellisen rauhallisesti (mikä ihmetyttää suuresti). Nauha vain oli jo katkennut ja loppu rata oli todella huono. Toka rataan olen tyytyväinen vaikka tulos 5 +yliaikaa. Oma ohjausvirhe puomille ja Nero meni ohi. Muuten rata oli hyvä, kaikki tiukat käännökset onnistui. Pari pitempää kaarta mahtui mutta niissä olin itse todella myöhässä. Onneksi Annika, Kati ja Jukka hoiti hienosti omat ratansa ja useampi palkinto päätyi heille. Annika ja Fiia teki hienot tuplanolla radat kuten myös Jukka ja Nelli. Onnittelut kaikille!

Huomenna auton nokka kohti Kajaania jossa käymme Neron kanssa kenraaliharjoitukset ennen sm-kisoja. Nero tulee Anskun ja Sarin kyydillä takaisin Ouluun ja minä jään pariksi päiväksi Kajaaniin palkkatyön koulutukseen. Huomenna näemme myös pitkästä aikaa Desliä, saa nähdä kuinka "aikuinen" neiti meitä onkaan vastassa.