Hupsista, kylläpä siitä taas on aikaa, kun kuulumisia on tullut viimeksi kirjoiteltua...Mitähän kaikkea sitä on tapahtunut ja touhuttu..En edes muista, mut tässäpä pintaraapaisu.

Kesä oli ja meni ja nyt jo syksy kolkuttelee ovia. Kesä oli kyllä mahtava, kelit suosi lomalla ja reissattua tuli siellä ja täällä. Koirat on ollut myös melkein täysin lomalla kesän ajan. Treenattua ei ole tullut, kun kotona oltiin niin vähän. Kisoja tuli jonkiverran kierrettyä, myös ne mm-karsinnat. Liiemmalti ei tuloksilla olla kuitenkaan agiradoilla juhlittu vaikka hyviä pätkiä melkein jokaiselle radalle on mahtunut. Muutamia nollaratoja ollaan onnistuttu tekemään, joista videot löytyypi kotisivuilt. Parit näyttelytkin ollaan kesällä pyörähdetty ja niistä arvostelut lisätään myös kotisivuille.

Meidän pikkuherrastakin on kasvanut jo kesän aikana iso poika. Rodi pyörähti myös eilen ensimäisessä näyttelyssään Kokkolassa. Tuloksena hienosti Rop-pentu Tässäpä muutama uusi foto meidän teinistä, ikäähän on nyt reilut 7 kk ja korkeutta on kertynyt n 33,5 cm.

Kuvat ottanut Kirsi Yliruokanen, kiitoksia näistä.

 

Syksyn myötä työt on jälleen alkanut ja treenikentille ollaan palattu. Neron kanssa teenataan niin Minnalla kuin OKK:lla, harmillisesti on jouduttu joitain treenejä kokousten ym menojen vuoksi jättään väliin, mutta ainakin kerta viikkoon ollaan päästy treenaamaan. Tavoitteena on kisata aika tiiviisti nyt syyskausi ja saada kasaan ensi kesä arvokisatulokset. Meillä, kun on edessä hieman tavallista pitempi treeni-ja kisatauko, joten keväälle en haluaisi kasata niin kovasti paineita et tulokset ei ole kasassa. Katotaan nyt miten tavoitteen sit todellisuudessa käy

Rodin kanssa ollaa myös jatkettu pentuagilityä samassa ryhmässä kuin alku kesästä. Kyllä vain se on mukava pienen kanssa touhuta ja huomata, kun se oppii uusia juttuja ja nauttii tekemisestä.  Rodin kanssa olisi tavoitteena treenata nyt syyskausi, ihan näitä pentujuttuja ja sitten pitää myös Rodin kanssa pieni tauko.

Rico on voinut hyvin koko kesä. Mitään suurempia kipuja sillä ei ole ollut, muutamia kertoja olen joutunut särkylääkkeen jos toisenkin antamaan, mutta ei muuta. Toivotaan että säännöllinen liikunta ja hieronta pitää meidän vanhan herran vielä pitkään terveenä.