Raskas kisa viikonloppu jälleen takana. Sää vaihteli raesateesta auringon paisteeseen. Lee sai siis nähdä melkein kaikki sää muodot Oulussa, luojan kiitos ei lunta sentään satanut. Talkoilin sitten ihan urakalla viikonlopun aikana. Lauantain menin kisapaikalle vähän ennen yhdeksää ja sunnuntaina heti kahdeksan jälkeen, joten pitkät päivät taas oli.

Lauantaina starttasi vain Rico. Matka katkesi sitten heti esteelle nro 6, kun Rico valitsi puomin alla olevan putken puomin sijasta. Hylyn jälkeen ohjaus oli aivan kauheaa, sama olisi ollut poistua välittömästi paikalta. Väsymys ja v.... käyrä oli ohjaajalla aika kova joten suosiolla jätin toisen startin väliin. Illalla puhelimeen tuli kisapaikalta hyviä uutisia, Riku ja Tumppi olivat saaneet vihdoin tuplanollat ja eka radalta voiton myötä valioituneet!!! Hienoa parivaljakko, te teitte sen (tuplat) mitä me emme onnistuneet saamaan.

Sunnuntaina sää ei suosinut sitten ollenkaan. Vettä satoi melkein koko aamupäivän, onneksi ei nyt ihan kaatamalla. Onneksi kotiin on niin lyhyt matka ettei koiria tarvinnut aamulla heti kisapaikalle ottaa mukaan. Hieman ennen yhtä kävin hakemassa pojat ja Peten haukkikselle. Nyt sää hieman jo poutaantui ja aurinkokin alkoi näyttäytymään. Neron kuuliaiset radat jatkui. Hypäriltä sekä agiradalta tehtiin nollat. Radat ei taas kauniita ollut, mutta onneksi tyylipisteitä ei tässä lajissa jaeta. Nyt sm-kisoihin on vajaa kuukausi aikaa. Reeneissä on nyt keskityttävä herran kauniisiin kaarroksiin, jos niitä edes hieman saisi pienennettyä.

Ricon kanssa saimme heittää haaveet sm-kisoille koppaan sunnuntaina heti eka radan jälkeen. Putkiansaa peläten ohjasin tosi kovasti neloshypyn ja Rico tuli minun liikkeen mukana sen ohi...eli se siitä. Korjasin hypyn, mutta kuppa alkoi kasvamaan otsaan. Onneksi sain seuraavan hypyn (pienen hakemisen jälkeen) ohjattua ja putken aikana kerättyä kasaan itseni. Loppu rata oli sitten hyvä. Agiradalle lähdimme vaikka tupliin ei mahdollisuutta ollut. Kuten arvata saattaa nollahan sieltä tuli. Nämä oli kuitenkin viimeiset kisat missä sm-nollia meidän osalta vielä olisi voinut kerätä ja ne jäi tulematta. Toisaalta ihan kauhean masennukseen en ole vaipunut enkä vaihu.Sm:ssä Rico starttaa Okk:n joukkueessa ja Nero joukkueessa ja yksilöissä.