Viikonloppu vierähti Kemissä pakkasrallissa. Junkohalli oli saanut hienon nurmen missä kelpasi kirmata agilityä. Startteja meille kertyi yhteensä 9, tuloksilla vaan ei juhlittu.

Ricolle alusta sopi hyvin. Eka radalla minun ohjaus oli liiankin tehokasta. Ennen putkea onnistuin tekemään niin tehokkaan valssin ettei Rico hypännyt edellistä hyppyä. Toka radalla Rico halusi mielummin mennä putkeen kuin A:lle. Ohjaukseni oli kyllä nyt hyvä, joten hylyn sai laittaa ihan Ricon piikkiin. Neron lauantain eka rata oli täysin hurlumheitä. Poiju kirmasi minkä kintuistaan pääsi juuri sinne minne halusi. No saipahan purkaa ylimääräisen energian pois . Toka rata oli hyvä. Kepeille olisi pitänyt mennä, mutta käden heilautukseni ajoi Nerot lähtö hypylle uudestaa ja jälleen tulos hyl. Muuten rata oli hyvä ja puhdas. Nero meni lauantaina myös hypärin. Pitkään tehtiin nollaa, mutta yhden hypyn varmistin liikaa ja sarja estettä en ehtinyt kunnolla ohjaamaan niin c-hypyn jälkeen Nero ajautui väärälle esteelle.  Lauantaina kaikki radat oli sitten hylkyjä. Kaikille radoille mahtui kuitenkin tosi hyviä pätkiä. Se vain ei agissa riitä vaan koko rata pitää onnistua.

Kisojen jälkeen oli mukava rentoutua saunassa ja käydä "jääkylmässä" vedessä uimassa. Veri lähti hyvin kiertämään kropassa.

Sunnunataina oli molemmilla kaksi starttia. Neron eka rata oli hyvä. Kepeille jäin jälkeen ja linjan ohi mentiin ja siitä kielto. Rata jatkui kuitenkin. Puomille sitten toinen kielto, kun seisoin puomin edessä. Tulos kuitenkin saatiin ja rata oli hyvä. Tällä radalla paketti pysyi koko ajan kasassa vaikka virheitäkin tuli. Aikavirhettä tietysti paukkui myös kun sekä kepit että puomi kierrettiin. Neron toka radalla onnistui taas sössimään kepit (hyvä minä, monetkohan kepit ohjasin väärin viikonlopun aikana?). Keppien jälkeinen elämä oli taas hetken täysin kaaottista. Tässäkin tein väärän ratasuunnitelman joten jälleen saan vain itseäni syyttää. Joku päivä on pakko käydä hallilla kokeilemassa olisiko toisenlainen ohjaus siihen kohtaan onnistunut. Hylyn jälkeen rata oli taas puhdas.

Ricon sunnuntain radat oli minun ohjausvirheitä täynnä. Myös Ricolta sössin eka radan kepit. Olisi pitänyt vain luottaa eikä itse lähteä törkkimään kepeille. Loppuun vielä tooodellla myöhään tehty valssi ajoi Ricot toiseksi viimeisen hypyn ohi ja tästä hyl. Viimeisellä Ricon radalla tehtiin sitten nolla rataa aivan viime metreille asti. Puomin jälkeen olisi ollut vain kaksi hyppyä suoraan edessä, niin jätin ne ohjaamatta ja käskyttämättä. Rico tuli liikkeen mukana niiden ohi. Kieltohan tästä tietysti tuli. Tuomarinsihteeri ei vain seurannut loppuun asti että lähdin korjaamaa vaan oli merkinnyt tuloksesi hyl. No sillä nyt ei väliä ole kun puhdas rata ei ollut, mutta olisihan se ollut mukava saada Ricollekin edes yksi tulos.

Seuraavan kerran kisaammekin sitten omissa Okk:n kisoissa. Nerolla on kaikki neljä starttia. Rico ei tuolloin kisaa ollenkaan.