...nimensäveroinen agi viikonloppu Kemissä! Vuoden ensimmäiset agikisat on nyt takana. Olipa mukava nähdä taas tuttuja ja niitä muutamia hienoja ratoja, joita viikonlopun aikana tehtiin.

Tuloksilla me ei todellakaan Neron kassa juhlittu, Rico oli mukana vain turistina.Pariskunta Huittinen, jotka oli tuomareina, oli kehitellyt inhottavaakin inhottavaammat radat. Aiheena; ärsyttävät aloitukset ja takahypyt. Lauantaina kaikki radat HYL. Eka rata oli aivan kaaottinen. Meillä on tainnut aina olla eka rata pakkasrallissa sellainen, että vain yleisöllä on ollut hauskaa. Niin oli nytkin, tuntui ettei me olla Neron kanssa koskaan harrastettu tätä lajia yhdessä. Toka rata oli jo hieman parempi. Kolmen kiellon saattelemana tulos kuitenkin HYL. Tälle radalle mahtui hyviä pätkiä useampia. Lauantain viimeinen rata kaatui juoksukontaktiin, josta saan syyttä täysin itseäni. Puomilta olisi pitänyt päästä työntämään oikealle pituudelle, mutta miten olet työntämässä,jos koira on jo suorittanut koko esteen kun ohjaaja on vasta alastulon alkuosassa? No pituutta etsittiin siinä sitten muutaman kerran ja lanka katkesi. Pari estettä päästiin ennen hylkyä. Lauantain radoista en tykännyt sitten alkuunkaan. Profiililtaan radat oli, ainakin meille ärsyttäviä. Parasta lauantaissa oli kavereiden näkeminen, illalla sauna ja ruokailu.

Sunnuntain radat oli hieman mukavampia. Eka radalla meinasi kepit olla hakusessa, mutta ne löydettiin ilman virheitä. Kolmanneksi viimeiselle esteelle asti mentiin puhtaasti, mutta sitten yksi takahyppy suoritettiin väärään suuntaan. Ihan en ehtinyt työntämään takakierrolle niin Nero ehti hypätä väärinpäin. Toka radan alku oli pas...mainen. Keinun jälkeen tarkoitus oli heittää takahypylle ja tehdä valssi, mutta jalat vain ei toiminut. Pelastuksien jälkeen selvitimme seuraavat hypyt, ei kauniisti mutta puhtaasti. Kepeille en saanut enää vedettyä vaan Nero meni kolmanteen väliin. Loppu rata oli pudasta hyvää menoa. Viimeinen rata oli alkuun hyvä. Todella vauhdikas hyppyrata, jossa selvitettiin monta ansapaikkaa. No jälleen oli ohjaaja myöhässä ja yksi hyppy suoritettiin väärinpäin.

Hallissa oli todella kylmä viettää päivä, sisällä oli myös pakkasasteita. Ulkona oli pakkasta rapiat 20 astetta ja kova viima. Koiran ja itsensä lämpimänä pitäminen oli haasteellista. Ensi vuonna taitaa pakkasralli meidän osalta jäädä väliin jos hallia ei lämmitetä!