Niin se syksy vaihtuu vähitellen talveen. Tällä viikolla päästiin vihdoin ja viimein aloittamaan talvikauden agitreenit sekä pitkästä aikaa koulutan jälleen. Rodi ei treenaa nyt toistaiseksi ainakaan missään ryhmässä, vaan otetaan rokkarin kanssa aina välillä jotain pientä, että pysyy esteet muistissa. Nero saa treenata vielä marras-joulukuun ajan okk:n ryhmässä. Tavoitteena olisi et voisimme tehdä pikku pätkiä Sarin pitkistä treeneistä.

Viikonloppuna kisattiin myös okk:n hallilla ensimmäiset agikisat. Lauantaipäivän talkoilin ja henki kisoissa oli jälleen ihan huippu. Kyllä vain okk:n ihmisten, niin uusien kuin vanhojen talkoolaisten, kanssa on mukava ja helppo vetää kisat läpi.
 

Lauantain kisojen jälkeen Kirsi, Jukka ja tytöt tulivat viidyttämään meitä yökylään. Ilta oli jälleen mukava. Kyllä rakkaitten ja parhaitten ystävien kanssa on vain ihan rentoutua ja viettää yhteistä aikaa pitkän ja raskaan päivän jälkeen. Kiitoksa jälleen koko poppoolle 

Sunnuntai valkeni pakkaskeliin. Ensimmäistä kertaa pakkasmittari oli kivunnut yli 10 asteen! Joten näistä kisoista tuli todella ensimmäiset talvikisat. Koska pakasta oli reilusti, pääsi hallille mukaan vain kisaavat koirat ja loput jäi Peten kanssa viettämään päivää meille. Neron kanssa menimme kisaamaan vain mielenvirkistykseksi vaikka treenattu ei olla. Täytyy sanoa, et kisat meni meidän osalta paremmin kuin varmaan kukaan osasi uskoa! Vaikka Nerolla oli virtaa ja vauhtia enemmän kuin lakisalli, niin silti se kuunteli ja teki töitä yhdessä minun kanssa Kaksi ensimmäistä rataprofiilia oli mukavia. Jokaiseen vaikeaan paikkaan löysin tälle päivälle sopivan ohjaustavan ja lisäksi saatoin luottaa Neroon täysin. Hypäri puolestaa oli vähän kökköä monessa kohtaa, kun tuo oma liike ei ihan "entisenlaista" juuri nyt ole. Eka radalta tuli harmillisesti yksi rima alas. Vauhtia oli niin paljon et ilman riman pudotusta olisi Nero ollut toinen, nyt sijoitus oli 4. Toinen agirata päästiin puhtaasti kaarratellen maaliin, myös tällä radalla sijoitus 4. Hypärillä onnistuin, kuten rataantutustumisessa, ohjaamaan Nerot kolmanteen väliin kepeillä ja lisäksi hieman yliaikaa. Kaikkiin ratoihin olen kuitenkin tosi tyytyväinen!. Nolla rata löytyy kotisivuilta ja tässä ensimmäinen agirata https://www.facebook.com/photo.php?v=320293927997423&set=vb.100000504543681&type=2&theater

Vähitellen kai sitä pitää alkaa hyväksymään, että mammaloma lähestyy ja vauhtia pitäisi hieman hidastaa. Onneksi vointi on hyvä niin voimme edes pätkiä treenailla Neron kassa. Hieman hirvittää jo etukäteen, et kuinka nuo pikkumustat hyppivät seinille, kun se treenitauko taas tulee.... Nerolle olisi kyllä ihan löytää lainaohjaaja. Intoa ainakin riittäisi ja olisihan se ihanaa ettei helmi/maaliskuuhun asti tarvitsisi ihan totaali tauolla olla. No se jää nähtäväksi löytyykö ketään..