Vaari täytti eilen kunnioitettavat 12 vuotta! Paljon Onnea Bobby!

Eilinen ilta meni pullia ja pizzaleipiä tehdessä ja paistellessa.

Tänään oli sitten Nerolla agikisat. Viime yönä olin ihan varma etten ole kisakuntoinen, kun flunssa iski päälle. Mutta aamulla oli jo parempi olo, liekkö yöllisillä lääkkeillä oli vaikutusta. Pystyin kuitenkin ohjaamaan ilman hengenahdistusta ja nenän niistoa. Eli tautia ei tämän päivän suoritusksista voi syyttää. Molemmat radat oli hyllyjä. Berglundin Eija oli tehnyt mielenkiintoiset, mutta mielestäni suoritettavissa olevat radat. Ricon kanssa radat olisi varmaan (hyvähän se nyt on sanoa Viaton) mennyt paljon paremmin.

Eka radalla vedin keppien toiseksi viimeistä välistä Neron pois ja kepit uusittiin. Hylky tuli sitten parin esteen päästä. Putken jälkeen en ehtinyt ohjaamaan Nero vaan Nero meni hypyn ohi ja hyppäsi seuraavan. Rataan olen muuten toisi tyytyväinen vaikka pari ohjaus kuviota menikin eritavalla kuin rataan tutustumisessa. Edes keppien aloitusta, joka oli minulle vaikea, en onnistunut tyrimään Nauru. Toka radalla hylky otettiin sitten kakkos esteelle. Nero hyppäsi hypyn väärin päin. No jatkoimme kuitenkin matkaa "puhtaasti" aina puomille asti. Olin päättänyt pysäyttää kontaktille kunnolla. Nero otti kontaktin kunnolla, mutta karkasi ennen lupaa. Eka kertaa sitten käveltiin ulos radalta tämän vuoksi. Hieman kummissaan Nero oli. Tokko edes tajusi miksi rata lopetettiin Yllättynyt.

Huomenna jatketaan Neron kanssa kahden startin verran. Nyt soisi jo edes tuloksen saamista, hieman alkaa tympimään nämä hylyt jo.

Kisapaikalla Annikan mukana oli myös hurmaava Niisku, hitsi et tyttö on sähäkkä. Isukki kiinnosti Niiskua ihan kunnolla, Neroa vain ei neiti kiinnostanut. Pari kertaa taisi hieman haistella, mutta leikkiä ei tullut.