Kyllä meillä on taas ollut touhukas päivä. Paljon on ulkoiltu, kylläkin lyhyitä aikoja,lukuunottamatta poikien pitkää lenkkiä päivällä,kun pentu nukkui.

Pennun nimen suhteen ollaan väännetty kättä ja paljon. Ehdotuksia ja hylkäyksiä on ollut todella paljon. Milloin nimi ei ole "rimmannut", toisinaan ehdotus on ollut liian samalainen kuin jommankumman pojan nimi ja toisinaan se on liian tuttu (lähipiiristä löytyy) tai sitten ihan "väärä". Viime metreille nimiehdotuksia oli vielä muutamia, mutta RODI vei voiton! Niinpä meidän uusin tulokas tulee oppimaan nimen Rodi Rohkea, onnellinen,dominoiva (pentueensa "pomo") ja iloisen itsenäinen. "Minä itse" -asenne ollaan saatu kokea jo useasti.

Tänään vauhtia on taas riittänyt koko sakilla niin sisällä kuin ulkona. Tässä muuutama kuva kuvaamaan meidän päivää:

Koko jengi "pellolla"

Vauhtia riitti. Väliin pikkuinen ei ihan pysynyt mukana, vaikka kuinka yritti. Väsyhän juoksemisessa tuli. Jätkä ei paljon ressaa mistään : )

Ruokatarjoilu on tänään ollut  varmaan ihan väärään aikaan pennun elämään. Hieman meinasi hermostuttaa, kun melkein jokaisella ruoka kerralla pikkuinen kävi vain "vähän" syömässä. No joo, olihan annokset aika isoja, mutta taisi olla niin että ruokaa tarjottiin silloin kuin pienokainen oli joko väsynyt temuamisesta tai sitten juuri herännyt. Eihän näin väsynyt pentu jaksa syödä...Voi tätä pennun elämään oppimista...aikuiset koirat kun syö juuri silloin kun niille ruuan tarjoaa.

Illalla tuuli voimistui ihan kunnolla. Pete oli lämmittämässä saunaa, joten Rodi piti ottaa mukaan lenkille, kun kerta pienokainen oli hereillä. Onneksi saimme Heidiltä lainaan pentuajalle sopivan takin. Takki kun laitettiin Rodille päälle, oli pikkuinen kuin villi varsa joka pukitteli Mutta ei mennyt kauaakaan, kun takki sai olla päällä eikä herraa hetkauttanut ollenkaan. Onhan hieno takki meillä lainassa

Lenkin jälkeen uni maistui kaikille nelijakaisille,niin me saimme suunnata jälleen rauhassa saunomaan. Saunan rentouttamana, kun palasimme takaisin, oli akut ladattu ja virtaa riitti jälleen. Jokainen kantoi lelujaan sen minkä kerkesivät ja ärripurreja kuului joka suunnalta. Hitusen koko sakki leikki keskenään, mutta Rico ja Nero tylsistyi ennen kuin Rodi halusi lopettaa. Pikku herra oli tyytyväinen, kun sai kerrankin pitää muutaman lelun ihan itsellään (myös Riksukan supersuosikin Haskyn :) )

Touhupäivän jälkeen iltaruoka maistui jokaiselle ja vähitellen mökki rauhuittuu odottamaan huomista.