Sanotaan että päivät vain hurahtaa ohi...mutta niin tekee kuukaudet ja vuodet. Mihin ihmeeseen aika katoaa?

Tuntuu kuin ihan vasta, siis ihan hetki sitten, sain ihanan puhelinsoiton. Minnille on syntynyt pentue, josta löytyisi myös minulle soopelisheltti poika Tuosta puhelusta on kulunut jo kuitenkin päivälleen tasan 9 vuotta! 

OIKEIN PALJON ONNEA RICO

Yhteisiin vuosiin on mahtunut niin paljon hyviä kokemuksia,uuden oppimista, iloisia hetki, uusia tuttavuuksia ja myös niitä surun hetkiä.  Paljon ollaan siis yhdessä koettu ja nähty. En voi kuin kiittää Kirsiä ja Päiviä, että luottivat minuun ja sain pennun. Tällä hetkellä Rico viettää eläkepäiviään seuranamme lenkkeillen,leikkien, olemalla rapsutettavana ja löhöillen. Herran on hyvässä kunnossa ja pirteä väliin kuin nuori villivarsa. Toivottavasti saamme viettää ja kokea vielä monta monituista retkeä ja hetkeä yhdessä

Mitäs sitä muuta ollaan touhuiltu. Aloitetaanpas Nerosta.

Pari viikkoa sitten olimme Caro Pellikan ja Hanski Väätäjän kouluttamalla agikurssilla,jonka okk järjesti. Hyviä ideoita ja kommentteja saimme viikonlopun aikana. Kiitoksia vain tytöille koulutuksesta. Muutoin ollaan kerta viikkoon treenailtu Minnan luona, keskittyen lähinnä tekniikkaan ja hauskan pitoon.  Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus kisata omissa kisoissa. Hitusen osallistuminen sunnuntaina on vielä mietinnässä. Nero on hiukan jumissa, mutta katotaan saako huominen käsittely lihasjumit auki vai peruuntuuko kisat. Tuloksethan meillä on kasassa, jonka vuoksi "pakkoa" ei ole kisata. 

sitten "rokki" Rodi

Kyllä tuo pikkuinen on sitten antanut aihetta ylpeiteen ja toisaalta useampia kirosanoja kuullutt. Jouduin ottamaan Rodin tuonne agikurssille sunnuntaina mukaan,kun en koko päiväksi viitsinyt yksin kotiin jättää. Todella hienosti pikkuinen matkusti Neron kanssa takakontissa ja vietti hallilla häkissä aikaa. Reippaasti tepasteli hallia ympäri, kun muita koiria ei sisällä ollut. Päivän aikana lumet tuli katolta alas, eikä kova ääni hetkauttanut Rodia ollenkaan. Päivän jälkeen olin kyllä niin ylpeä pienen käytöksestä! Kova poika se on myös kiusaamaan aikuisia, varsinkin jos asiat ei mene niin kuin hän haluaa. Yhteenottoa ei kuitenkaan ole ollut vaan arvojärjestys on laumassa selvä.

Viikonloppuna oli jälleen mahtava keli. Sunnuntaina suuntasin mökillä jäälle kameran kera, tarkoituksena oli ottaa uusia kuvia. No niinhän siinä kävi, että kameeraa ulkoilutin mutta yhtään kuvaa ei tullut. Syynä siihen oli ettei isäntä ollut muistanut laittaa kameran muistikorttia takaisin paikoilleen Lenkin jäleen näpsin muutamia kuvia mökin pihalla. Suurin osa kuvista on ylivalottuneita tai epätarkkoja mutta tässäpä pari otosta vielä.

eikös se niin kuulu mennäkin et kun Nero "kiusaa" Ricoa kuuluu Rodin "kiusata" Neroa

sitten vielä isä ja poika samassa kuvassa