treenit on nyt takana Neron kanssa ja toooosi iso jännitys on päällä. Hui kauhistus, sunnuntaina pitäisi startata Okk:n agikisoissa . Kisataukoa on takana useampi kuukausi ja voi kyllä todeta et niin on myös taukoa kunnon treeneistä. Ollaanhan me palattu jo agitreeneihin helmikuussa,mutta ei sitä ihan täysillä ole vielä päässyt treenaamaan.

Tiistaina oli oikeestaan ensimmäiset treenit, joissa tosissaan keskityin ja vaadin. Sari oli värkännyt 36 esteen radan ja kyllähän sen suorittamiseen loppui kunto niin koiralta kuin ohjaajalta . Neron "kunnon"loppuminen johtui mielestäni enemmänkin sen innokkuudesta kuin fyysisestäkunnosta. Pitää nähtävästi jatkossa laittaa Nero häkkiin radanrakennuksen,tutustumisen ja muiden suoritusten ajaksi. Se, että se riekkuu ja roikkuu remmin nokassa radan reunalla, ei hyvää seuraa. Intoa sillä kyllä riittää. Eka radalla jouduttiin muutama kohta korjaamaan, syynä lähinnä minun joko huono ohjaus tai olin myöhässä. Onneksi loppu treenistä ehdin vielä tekemään koko radan uudestaan ja vieläpä puhtaasti niin se hieman antaa lisä luottamusta sunnuntain radoille.

Jännitystä varmasti sunnuntaina lähtöviivalla riittää, eiköhän se ole vain hyväksi. Onneksi tulostavoitteita ei tarvitse asettaa. Ehkä tavoite joka on kuitenkin hyvä asettaa on se että molemmilla on hauskaa ja töitä tehdään yhdessä!

Mitäs muuta meidän agirintamalle....Rodi the rokkari on palannut helmikuun lopussa myös agitreeneihin. Pienellä on intoa enemmän kuin järkeä,mut sehän ei haittaa. Tauko teki hyvää myös pienelle. Muutamia harmittavia asioita tauko aiheutti. Varsinkin kepeillä,jotka Rodilla oli jo niin hyvät jouduttiin/joudutaan palaamaan useampi askel taaksepäin. Kyllähän se ne kepit osaa,mutta malttia ei ole minkäänvertaa suorittaa niitä oikein . Kontaktien osalta tauko teki puolestaan hyvää. Eihän se vielä kunnolla niitä osaa,mutta paljon ollaan menty eteenpäin. Samoin irtoaminen on parantunut nyt kun taas treenataan. Aiemminhan Rokkari tuntui roikkuvan vain koko ajan kädessä kiinni. Hitaasti hyvä tulee myös Rokkarin kohdalla. Tehdään nyt kevät perusopetusta esteillä ja katellaan sitten kesällä missä ollaan menossa

Normi arki sujuu neitokaisen ja poikien kanssa hyvin. Pojat on hyväksyneet et kyllä se neiti nyt taloon jää eikä ole vain kylässä. Yhteislenkit vaunujen ja koirien kanssa on päivittäisiä ,joskus jopa pariinkin kertaan lenkkeilään yhdessä.  Alla helmikuussa Pirkko Riekin ottama kuva,jossa Nero ja Rodi vahtii vauvaa

Tulevaisuudessa poikia komentaa,kunhan nyt ensi oppii puhumaan ja kävelemään  Neitokainen nimeltään Julia Petra Sofia