Kokkolasta ollaan selvitty jo kotia. Pitkäksi venyt tämäkin päivä. Heti aamusta sataa tihkuutti vettä. Kisapaikalle, kun päästii satoi hetken jo kovemmin. Eka radalla asenteessa oli jälleen toivomisen varaa. Alku tuntui "helpolta" ja luotin kepeille menoon täysin. Neropa päätti suihkasta ihan toiseen suuntaa ja kielto tuli. Toka yrittämällä viimeinen väli jäi pujottelematta ja taas uusiksi. Nauha jo hieman venyi tässä. Matka kuitenkin jatkui mallikkaasti aina melkein "suoralle" putkelle asti. Putkesta Nero kääntyi ihan väärään suuntaan, syynä taisi olla ohjaajan sijoittuminen liian kauas putkensuulta vaikka pidinkin ääntä. Takaa hyppyä kun yritin ohjata sujahti Nero takaisin putkeen. Loppu rata oli mallikasta meno, loppusuoran keinun varmistin kerrankin ihan maahan asti. Radan jälkeen palattiin hotellille. Onneksi saatiin pitää huone pitempään kun keli ei ollut niin suopea kuin eilen.

Kisapaikalle palattiin pari tuntia ennen starttia. Vähitellen sade oli lakannut ja juuri ennen rataantutustumista alkoi aurinkokin jo näyttäytymään. Hyppyradalla riitti kiperiä paikkoja. Meidän suorituksesta en voi sanoa muuta kuin että se oli melkein täydellinen (videon lisää perinteisesti kotisivuille). Onnistunut rata palkittiin NOLLA VOITOLLA ja meidän ensimmäin hyppySERTI oli ansaittu Nauru

Nyt jatkamme lomailua, vielä ei ole tiedossa mihin auton nokka näyttää alkuviikosta vai vietetäänkö viikko ihan kotimaisemissa.