Lauantaina ei ollut mitää kiirettä kisoihin, joten rauhassa sai aamulla pakkailla. kymmenen aikoihin lähdimme poikien kanssa ajelemaan kohti Rovaniemeä. Kemissä pysähdyimme Päivin luona juomassa kaffet ja vaihtamassa kuulumiset. Kemistä jatkoimme matkaa puolen päivän jälkeen kohti Pohjanhovia. Huoneen sain heti, joten ei kun tavarat huoneeseen ja pikainen levähdystauko ja kisapaikalle.

Lauantain kisat meni yli odotusten....melkein. Nero nappasi tupla nollat ja näin sm-kisaoikeus oli LUNASTETTU Nauru. Neron eka rata ei ihan täydellinen ollut mutta nollan saattelemana lähdin toka radalle tekemään useamman kohdan riskillä ja ne onnistui. Parannettavaa tällekin radalle jäi, mutta riski kohdat onnistui täydellisesti. Ricon ensimmäinen rata oli suorastaa loistava. Vauhtia herrassa oli kuin keväisellä villivarsalla. Pari pitkää kaarrosta rataan mahtui, mutta muuten se oli loistava. Ricon toka radalle lähdin sillä mielin et nyt tehdään nolla, mitää riskejä en Ricon radalle uskaltanut suunnitella vaan täysin perusohjauksella päätin mennä. Radalla tuli kuitenkin harmittava ohjausvirhe ja Ricon kuuntelemattomuus kostautui ja tuloksena HYL.  Vähän niinkuin Pietarsaaressa Rico sujahti väärään päähän putkea vaikka kuinka käskytin, toki oma liike oli huono, mutta olisi se voinut minua kuunnella. Näin jäi saamatta Riksukan tuplikset Itku.

Kati ja Tirri loisti lauantaina. Tuloksena tupla voitto ja valioituminen! Suuret onnittelut parivaljakolle, kakku kaffet on taas tiedossa Nauru  Valioitumista käytiin hieman jo lauantaina juhlistamassa.

Sunnuntaina heräsin aivan liian aikaisin. Sää oli loistava, joten kisapaikalle lähdettiin jo 10 jälkeen. Kisat ei sunnuntaina meillä mennyt putkee, liekkö ohjaajalla auringonpistos. Eka radalta Nerolle 20 ja jotain. Taisi tulla kolme kieltoa ja yliaikaa. Toka radalta hyl. Itseasiassa mistään virheestä ei voi Nepukkaa syyttää vaan itseään saa katsoa peiliin. Ricolle lähdin taas hakemaan tuplia ja (taidan toisaa jo itseäni) ne jäi tulematta. Agirataa mentiin toiseksi viimeiselle esteelle asti puhtaasti, mutta sitten A:lta käännös valssilla hypylle epäonnistui ja Rico ajautui minun taakse ja sitä kautta hypyn väärälle puolelle. Tympäsi niin kovasti etten viitsinyt edes korjata vaan annoin hypätä hypyn väärin päin. Per.... kun olin itselleni vihainen. Hypäriltä saatiin tulos 14 ja rista joka oli medien ainoa. Heti kolmoshypylle ohjasin väärin ja kielto putkahti, loppussa tyrin myös yhden hypyn jota myös hieman etsittiin ennenkuin löydettii...

Summasummaarum; ohjaaja voisi hieman skarpata ohjauksensa suhteen.

Ensi viikolla Nerolla on luvassa Lee Gibsonin agikurssi keskiviikkona ja torstaina. Agikisoissa Nero starttaa vain sunnuntaina. Ricon kanssa yritetään saada vielä nollat kasaan... Keskiviikkona Rico pääsee hierojalle, joten luottavaisin mielin startataan lauantaina.

Reissun jälkeen molemmat pojat on niin väsyneitä että saavat tämän illan ja huomisen täysin levätä.