Tällä viikolla on riittänyt taas vilskettä ja vipinää. Sunnuntaina meille saapui Taika ja Papu hoitoon, kun Kirsi ja Jukka suuntasivat etelän lämpöön. Alkuun oli taas opettelua lenkkeillä neljän koiran kanssa. Onneksi hoitolaiset ovat myös kuuliaisia ja uskovat meitä niin ovat saaneet juoksennella vapaana. Kainuuntien metsälenkillä ja haukkiksen maastoissa koirat saavat vaapaasti "päästellä höryjä" mitä päivän aikana sisällä ladataan. Kiltisti ovat olleet myös sisällä, "haukkuoopperaa" ei naapureidenkaan mielestä ole pidetty. Tässäpä koko lauma saatiin pysymään paikallaan

kuvassa:Rico,Nero,Taika ja Papu

Keskiviikkona käytiin tervehtimässä Neron Aapo-poikaa. Pirtsakka pikkukaveri oli. Siskolikka Dooris ei päässyt mukaan, neiti oli hiitolomalla loukannut itsensä.

Kuvassa Nero, Aapo ja Nelli

Torstaina Nero pääsi tupostelemaan agilityn merkeissä. Hitsi et meillä oli taas hauskaa. Alkuun tehtiin keppikulmia, jotka onnistui hienosti, edes ohjaaja ei onnistunut säheltämään sisäänmenoja. 25 (vai oliko se nyt 24) esteen rata tehtiin virheestä pihalle, tyylillä. Meillä onnistui heti eka yrittämällä suorittaa rata nollana. Seuraaville yrittämille, piti parantaa aikaa. Niihän siinä kävi et, ohjaajan ote herpaantui ja yhtä kohtaa jouduttiin jankkaamaan ihan olantakaa. Hiki tuli juostessa Neron perässä. Loppuun vielä häiriöreeniä kepeille ja ratapätkä häirittynä. Häriöistä ei ihan täysin selvitty, ensi kerralla sitten.

Viikonlopulle on luvassa Mentaali-valmennusta ja aglityä by Julia Kärnä. Mielenkiinnolla ja innolla odotan kursseja