Pitkä päivä takana. Aamulenkille lähdettiin ihanassa auringon paisteessa. Mökille palatessa porot (4kpl) oli erehtyneet mökimme takaosaan... voi kauhistus mitkä lähdöt ne saikaan kun pojat huomasi asian! Kovin kauaksi poroja ei lähdetty ajamaan, onneksi riitti pojille että porot poistuivat mökin lähettyviltä. Aamulenkin jälkeen ei enää uni tullut joten kahville aamu aurinkoon terassille.

Kahvin jälkeen lähdimme kiertämään läheisen luontopolun. Polku meni lammasaitauksen läpi. Suoraan sanottuna kyllä kauhistutti kulkea (vaikkakin lyhyt matka) aitauksen läpi. Nappasin koirat kiinni aitauksessa ja olin ihan varma et lampaat käy meidän kimppuun. Petellä meinasi olla hauskaa kun panikoin lampaitten lähestyessä ja seuratessa meitä

Lenkin jälkeen pojat olivat valmiita nukkumaan ja meille maistui aamupala.

Aamun jälkeen ilma pimeni ja sadekuurot ja tihkusade alkoi. Kisapaikalle lähdettiin hyvissäajoin vaikka satoi. Moilasen Mika oli tehnyt haastavat mutta mukavat radat.Tänään meillä ei ollut asiaa palkinnoille eikä tuloksilla juhlittu. Nero teki kaksi hyvää rataa.Eka radalta tuli hylky, kun en yksinkertaisesti ehtinyt ohjaamaan suoran putken jälkeisiä hyppyjä. Muuten rata oli hyvä. Toka radalta sitten kepeille 5 vp. Mielestäni ohjasin hyvin (vaikka minulle vaikea vienti), mutta Nepukka halusi oikaista ja meni väärään väliin. Muuten tämäkin rata oli mallikasta menoa. Pari pitkää kaarrosta tuli,mutta niissä minä olin myöhässä. Riksu ei startannut ollenkaan,kun aamun luontopolun jälkeen alkoi hieman keventämään.

Kisapaikalta päästiin hyvissäajoin takaisin mökille. Kyllä oli ihanaa sadepäivän jälkeen sytyttää sauna ja nauttia lämmöstä. Tänään taas saunottiin pitemmän kaavan kautta ja pari kertaa pulahdettiin järvessä. Nyt koirat kerään huomiselle virtaa ja me nautitaan takkatulesta.

Huomenna jatkuu kisat parin startin verran. Aamupäivästä olisi tarkoitus käydä kiertämässä viime vuonna kiertämättä jäänyt patikointi pätkä. Onneksi se ei pitäisi olla kovin pitkä ja rankka niin jaksaa vielä iltapäivästä kisata...Toivottavasti!